Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Een holistische benadering voor compleet welzijn

"Een compleet welzijn begint bij het begrijpen van alle puzzelstukjes van jezelf."

Ken je dat gevoel van mentale overbelasting? Het constante rennen van de ene taak naar de andere zonder echte vreugde te ervaren? Je voelt je vlak, emotioneel uitgeput en kunt niet stoppen met piekeren. Lichamelijk voel je je ook niet op je best, met klachten in je nek, schouders, en andere delen van je lichaam. Je verlangt naar rust, innerlijke balans, en de energie om weer volop deel te nemen aan het leven.

Mijn visie is eenvoudig: wanneer je in contact bent met je eigen kern, vertrouwen hebt in jezelf, en innerlijke rust vindt, kun je moeiteloos meebewegen met het dagelijkse leven. Het is mijn missie om je te laten zien hoe prachtig je bent.

Mijn eigen ervaring heeft me geleerd dat het anders kan. Wat ik heb ontdekt, wil ik graag met jou delen, zodat ook jij kunt ervaren hoe het is om energetisch in balans te zijn.

Mijn kracht ligt in het liefdevol en nuchter spiegelen, waardoor we het zelfgenezend vermogen in jou kunnen stimuleren. Ik gebruik mijn intuïtie en heldere zintuigen om snel de energetische blokkades te vinden en eraan te werken. Dit leidt tot meer inzicht, oplossingen voor blokkades, en een vrije stroom van energie, waardoor je innerlijke rust hervindt.

Mijn holistische aanpak betekent dat we naar het geheel kijken, niet alleen naar symptomen. We behandelen lichaam, emotie en psyche als één onlosmakelijke eenheid. Zo kunnen we de doorstroming in je hele energiesysteem herstellen.

Ik begrijp dat het misschien wat zweverig klinkt, maar je zult de energie zelf kunnen voelen: warmte, koude, trillingen, ontspanning, of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat je niets voelt, en dat is oké, de energie doet toch zijn werk. Na de behandeling kunnen er tijdelijke reacties optreden, zoals vermoeidheid of emotionele gevoelens. Dit is normaal en verdwijnt vanzelf.

Het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en voldoende water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

Over de kracht achter jouw energieke balans

"Mijn passie is jou te begeleiden naar een leven vol harmonie en vitaliteit."

Ik ben Hellen, moeder, echtgenote, HBO afgestudeerd energetisch therapeut, begeleider in de gehandicaptenzorg, ondernemer, en een hoog sensitieve magnetiseur.

Ik kijk met je mee in jouw energieveld, gebruik mijn heldere zintuigen en stem me op jou af, zodat we samen de blokkades kunnen aanpakken.

Tegelijkertijd kan ik met magnetiseren pijn verlichten en ballast verminderen, zodat je je weer lekker in je vel voelt en het zelfgenezend vermogen van je lichaam kan gaan werken.

Wat ik belangrijk vind, is dat we niet alleen pleisters plakken of symptomen bestrijden. We gaan samen op zoek naar duurzame oplossingen, zodat de blokkades verminderen of verdwijnen en jij weer dichter bij jezelf komt.

Veelgestelde Vragen:

Wat is magnetiseren precies?

Magnetiseren is een holistische benadering die zich richt op het herstellen van de energiebalans in het lichaam. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het vrijmaken van geblokkeerde energie en het bevorderen van innerlijke rust.

Is energetische therapie geschikt voor mij?

 Absoluut! Energetische therapie is geschikt voor nuchtere denkers die op zoek zijn naar concrete tools om innerlijke harmonie en vitaliteit te vinden. Het richt zich op het verminderen van overprikkeling en het herstellen van energie in een drukke wereld.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het aantal sessies varieert per persoon en situatie. We kunnen samen bepalen wat het beste voor jou werkt. Soms kunnen enkele sessies al merkbare verbeteringen brengen, maar het kan ook zinvol zijn om een pakket te overwegen voor een meer diepgaande transformatie.

Zijn de resultaten blijvend?

 De resultaten van energetische therapie kunnen blijvend zijn, vooral als je openstaat voor innerlijke groei en het toepassen van de geleerde technieken in je dagelijks leven.

Hoe kan ik een sessie boeken?

Je kunt eenvoudig een sessie boeken in mijn online agena. Klik hiervoor op; Afspraak maken.

Ontdek mijn aanbod dat je leven kan veranderen;

"Ik bied de gereedschappen om jouw leven te transformeren."

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we kennismaken tijdens een gratis sessie van 15 minuten, waarin ik je een korte magnetiseer behandeling geef zodat je kunt ervaren wat ik doe. Daarnaast bied ik energetische consulten van 60 minuten voor diepgaand inzicht in jouw situatie, holistische benadering en concrete stappen. Je kunt alvast de balanscheck doen om een idee te krijgen hoe het staat met je overprikkeling op dit moment. 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvangt voor de consulten.

Doordat mijn opleiding erkent is en voldoet aan de PLATO normen, zijn er een groot aantal zorgverzekeraars die mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Zeker de moeite waard om even na te kijken.

Beroepsvereniging:
VBAG; 22112008

RBCZ; 220031R

Link(s) naar zorgverzekeraar overzicht:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie

Mijn benadering is simpel: we beginnen met gronding. Dit is de basis. Het is ook wat ik je laat voelen als je bij mij komt voor een sessie. Ik wil dat je de kracht van goed gegrond zijn echt ervaart. Ik gebruik magnetiseren om je te laten voelen hoe het is om stevig met beide voeten op de grond te staan. En het mooie is, als je eenmaal hebt ervaren wat het betekent om goed gegrond te zijn, weet je ook hoe het voelt als je thuis de oefeningen doet. 

Hoe ik dit doe?

Ik begrijp waar jij met je energie zit en kan je daarbij begeleiden. Mijn doel is om jou te laten zien dat innerlijke harmonie en vitaliteit geen abstracte concepten zijn. Het zijn realiteiten die je kunt ervaren, zelfs in het drukste leven. Gronding is de basis van je innerlijke kracht.

Innerlijke kracht: train je emoties

"Versterk je emotionele kracht dmv energetische therapie."

Denk aan het trainen van je spieren in de sportschool. Energetische therapie helpt je om je innerlijke kracht te activeren, zodat je emotioneel sterker wordt, net zoals je fysiek sterker wordt door te trainen.

Zie het als het in elkaar zetten van een puzzel. Energetische therapie bekijkt niet alleen één stukje, maar alle aspecten van jouw welzijn, zoals lichaam, geest en emoties, om de volledige afbeelding van balans te krijgen.

Vind je innerlijke kracht – mijn missie

“Ik help je jouw innerlijke kracht te vinden en te gebruiken."

Weet je wat het is? Je weet het allemaal wel. De concepten van voor jezelf zorgen, tijd nemen voor jezelf, grenzen aangeven zijn niet onbekend voor je. Het toepassen is echter een ander verhaal. Je bent het contact kwijt met je gevoel, met je eigen innerlijke kracht, wat maakt dat je niet in de actiemodus komt. Je kunt maar niet stoppen met piekeren en bent niet meer in controle. Wel op mentaal gebied, maar niet met je hele systeem.

Wat mijn cliënten zeggen

"Lees wat anderen hebben ervaren en ontdekt bij mij."

...In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terechtgekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare. Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel. Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!

...Ik kwam bij Hellen terecht doordat ik al langere tijd een laag energieniveau heb. Daar kon ze wel iets mee gaf ze aan. Ik geloof in een combinatie van de reguliere en alternatieve geneeskunde. En de reguliere geneeskunde kan niet zoveel met moe zijn en een laag energieniveau. Ik was wel erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat Hellen doet en waarom. De behandelingen waren prettig. Hellen is rustig en er was voldoende ruimte voor mijn verhaal en de vraag wat ze nu eigenlijk precies doet. De behandelingen hebben mij zeker geholpen, ik heb meer energie. Wat ze nu precies doet heb ik gezien en hoe dat dan werkt weet ik niet, maar dat is ook niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het werkt!

...Toen ik bij Hellen terechtkwam was ik een beetje de grip kwijt op mijzelf, wilde alle ballen in de lucht houden en dat gaat niet. Weet ik nu. De rustige manier waarop Hellen je je verhaal laat doen en met praktische tips je op weg helpt is zeer prettig. De behandeling die ze geeft heb ik ervaren als prettig en iets wat je echt voelt in je lichaam. Heb weer grip op mijn lijf en durf nee te zeggen. Hellen heeft mij echt geholpen om verder te kunnen en geleerd dat niet alle ballen door mij omhoog gehouden hoeven worden. Ga vooral zo door met het mooie werk wat je doet.

Afspraakplanner

Via mijn afspraakplanner kun je eenvoudig een afspraak inboeken in mijn agenda. Kies een tijdstip dat voor jou werkt en laten we samen aan de slag gaan voor jouw innerlijke harmonie en vitaliteit.

Wat mijn cliënten zeggen

"Lees wat anderen hebben ervaren en ontdekt bij mij."