Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Wat is magnetiseren?

Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energie verstoort en is er dus meer negatieve energie aanwezig dan positieve energie, dan kan je last krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn, vastzittende schouders of een druk op de maag. Magnetiseren houdt in dat er een polariteitsenergie wordt overbracht naar de persoon die de klachten heeft. Door middel van het overbrengen van deze energie wordt het lichaam weer in balans gebracht en nemen de klachten af.

Hoe wordt de energie overgedragen?
Ik geef met mijn handen helende energie aan jou door. Ik fungeer dus eigenlijk als een soort doorgeefluik. Door mijn handen op of boven de pijnlijke plek te houden begint de energie te stromen en begint de helende werking op het lichaam.

Wanneer weet je of het werkt?
Dit is per persoon en per klacht verschillend. Als je hoofdpijn hebt dan kan je het na 10 minuten al vernemen, de hoofdpijn is weg. Maar heb je al langere tijd last van een klacht, bijvoorbeeld vastzittende schouders door stress, dan kan je pas de volgende dag of een paar dagen later verlichting voelen. Een klacht die al een jaar aanwezig is, kan niet in één dag over zijn. Hiervoor adviseer ik om een consult te plannen, zodat we via een intake en behandelplan aan de slag gaan.