Home » Podcast

Podcast | Alles mag er Zijn

In deze podcasts deel ik mijn eigen inzichten, mijn eigen kijk op dingen en mijn eigen ervaringen. Mijn visie is dat wanneer je in contact bent met je eigen kern, wanneer je vertrouwen hebt in je eigen kunnen en jezelf kunt vertrouwen in wie en wat je bent, dat je dan de rust en balans ervaart om met beide voeten op de grond te kunnen meebewegen met het leven van alledag.

HSP, een bijzondere eigenschap

Het hoeft geen last te zijn, deze eigenschap, het heeft zo veel mooie kanten!

HSP of overprikkeld?

Wat is het verschil tussen hoog sensitief en overprikkeld zijn? Is er wel een verschil? Hoe ik er tegenaan kijk hoor je in deze aflevering.

Oefening om te aarden

Ik geef je in deze aflevering en praktisch oefening die ik zelf ook altijd gebruik, om te kunnen aarden. #HSP #hooggevoelig #hoogsensitief #stress #burnout #overprikkeld #balans #holistichealth #healing #healinghands #energetischetherapie #energetischetherapiehellen

Stevig in je schoenen staan

Hoe doe je dat nu? En wat versta je eronder. Voor mij is het veel meer als een mindset dingetje, voor mij heeft het alles te maken met aarden en een manier van Zijn... #gronden #aarden #hsp #hooggevoelig #balans #energetischetherapie #mindset #mindful

In gesprek met Liselotte Verbeek van de_voedings_advocado

Vereerd was ik toen ik gevraagd werd door Liselotte om onderdeel te zijn van haar podcast. Het is een hele gave waardevolle podcast geworden over #energie, #blokkades, #stress, #mindset, #magnetiseren, #psychometreren, #gronden heel veel dus, maar ook heel waardevol als je met wilt weten over de energetische therapie. Bedankt voor de uitnodiging Liselotte!

Wat is gronden en waarom is het belangrijk

Een korte uitleg wat gronden is een waarom het belangrijk is

Hoe zorg je ervoor dat je niet zo moe wordt van grote(re) groepen mensen

Voel jij je ook heel moe, heb je hoofdpijn en ben je helemaal gesloopt als je een middag in de stad bent geweest of een avond in de kroeg hebt gestaan? Ik heb wat tips voor je die je gaan helpen..

Stop met vechten!

Afgelopen week zat ik in een klein dipje, ik was minder in contact met mijn gevoel, en alleen maar aan het vechten om te bereiken wat ik wilde. Dit werkt natuurlijk niet, ik neem je mee in mijn gedachtegang en inzicht...

Hoe serieus neem jij jezelf en hoeveel aandacht geef je aan je emoties?

Neem het leven eens wat vaker met een korreltje aandacht! Een favoriete quote van mij en o zo waar. Het is ontzettend belangrijk om jezelf de aandacht te geven die je verdient.

In gesprek met Ilse van de Contentmevrouw

Een mooi gesprek is het geworden, over mij als ondernemer en mij al energetisch therapeut. 

Bij een branding shoot, hoort een podcast bij @decontentmevrouw.

Veel luisterplezier!! 

Afkicken van de stress

Ik wist niet dat het kon, naar ik was aan het afkicken van de stress. Hoe ik dat ontdekt heb een wat ik eraan doe, hoe je in deze aflevering.

Kleur!

Ik werk veel met kleuren voor en tijdens een behandeling. Kleur = trilling = frequentie = energie

Hoe werkt een energetische behandeling (bij mij)

Een korte beschrijving waarin ik een beetje een uitleg geef hoe het werkt, wat ik doe en wat er gebeurt bij een behandeling bij mij

Blokkades en hoe ze kunnen ontstaan

Wat is een blokkade een hoe kom je eraan. Wat kun je eraan doen en hoe kun je ze herkennen

Het energieveld van de mens

Wat is het eigenlijk zo'n energieveld, hoe werkt het, een waarom is het zo'n belangrijk onderdeel?

Loslaten

Ik neem je mee op mijn eigen zoektocht, want als loslaten IETS is, dan is het zeker niet simpel...

Prikkels, wat zijn het en hoe kun je ermee omgaan

Naar aanleiding van mijn blog ga ik wat dieper in op wat prikkels zijn en overprikkeling is.

Zoeken of vinden van balans of rust

Balans... Weer zo'n leuke tegeltjes term, wat is dat nu? En moet je dit zoeken, hierna streven of is het iets wat je gaat vinden zonder je wil erop te leggen...

Het lijkt allemaal zo simpel

Een kleine aflevering over dat er geen pasklare, universele antwoorden zijn op je vragen maar dat je een manier van leven niet gaan ontdekken die het beste bij je past.

Gronden; HOE DAN?!

Het is zo ontzettend belangrijk; Gronden, aarden, contact maken met de jezelf, met je eigen kracht. Maar HOE dan? En waarom eigenlijk?

Ik geef je in deze podcast kleine oefeningen mee en leg je uit waarom het zo belangrijk is om goed gegrond te blijven en te zijn. 

Goed voor jezelf zorgen

Wat is dat nu eigenlijk? Goed voor jezelf zorgen, hoe doe je dat een waarom is het zo belangrijk? In deze aflevering hoor je mijn visie hierop.

Wat is Energetische Therapie

Energetische Therapie, wat is dat nu eigenlijk? In deze podcast leg ik je uit wat het in mijn ogen is en hoe het werkt. Hoe ik werk met mijn cliënten en wat mijn visie is.

Alles mag er Zijn

Alles mag er Zijn. De titel van deze podcast, maar wat is dat dan? Deze podcast gaat over hoe ik het zie.

Wie ben ik (in het kort)

Ik realiseer me dat ik me ook even kort kan voorstellen aan jullie. Voordat er meer podcasts volgen....

Soms blijf ik cirkels draaien in mijn hoofd

Soms blijf ik cirkels draaien in mijn hoofd om maar niet te hoeven voelen. Wat zit er onder een hoe kom ik weer in contact....