Ken je dat? Dat gevoel dat je moeite moet doen om je aandacht bij 1 punt te houden?

Je doet je alledaagse dingen op routine, je rent van het een naar het ander maar wordt van alle dingen die je doet niet echt blij. Je voelt je vlak, het huilen staat je vaker nader dan het lachen en je baalt enorm van dit gevoel.

Daarbovenop werkt je lijf ook niet echt mee. Je hebt last van je nek, van je schouders of van je heupen. Je benen voelen zwaar je ademhaling gaat wat snel en in je hoofd is het 1 wollige warboel.

Lichamelijk uitgeput van de dag rol je 's avonds je bed in, maar slapen is lastig omdat je gedachten zich niet laten stoppen.

Je roeit letterlijk met de riemen die je hebt en hoopt op betere tijden. 

 

Het zou zo fijn zijn als er rust is. Rust in je hoofd waardoor je de dingen weer overziet.

Je wilt weer kunnen genieten, echt genieten zonder zeurende pijn of het gevoel van alles nog te moeten.

Je wilt weer voluit deelnemen aan het leven van alledag en in contact blijven met je eigen gevoel.

Wat is het heerlijk als  je de energie hebt om de dingen te ondernemen die je belangrijk vind en in de avond moe maar voldaan in je bed te kunnen stappen om lekker te slapen, en op te laden voor de volgende dag. 

 

Mijn visie is dat wanneer je in contact bent met je eigen kern,

wanneer je vertrouwen hebt in je eigen kunnen en jezelf kunt vertrouwen in wie en wat je bent,

dat je dan de rust en balans ervaart om met beide voeten op de grond te kunnen meebewegen met het leven van alledag. 

Het is mijn missie om je te laten zien en ervaren hoe mooi je bent!

Ik zal me even wat beter voorstellen.....

Het eerste gedeelte van mijn leven was niet makkelijk. Ik heb het nodige meegemaakt waardoor ik me vaak zo gevoeld heb, zoals ik hierboven beschrijf. Door me te gaan verdiepen in energetische therapie, deze te ervaren en hierin mijn eigen talenten te gaan ontwikkelen ben ik tot de fijne conclusie gekomen dat het ook anders kan.

Dat het gevoel wat ik jaren heb gehad, samen met de lichamelijke ongemakken, niet gewoon bij het leven horen maar dat je blij kunt zijn met je eigen lijf en met wie jij bent.

En dat gevoel wil ik doorgeven ik wil je laten ervaren hoe het is om energetisch in balans te zijn en je leren hoe je dit zelf kunt doen.

Mijn kracht is om je terug in hun eigen kracht te zetten. Je te spiegelen op een liefdevolle nuchtere manier. Op die manier ontstaat er balans die het zelfgenezend vermogen dat ieder mens heeft wordt gestimuleerd en zijn werk kan doen. 

Met mijn heldere talenten weet ik heel snel waar de energetische blokkade  zich bevindt, waardoor we snel tot het kern van het probleem komen en daar aan kunnen werken.

...."In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terecht gekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare.
Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel.
Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!".....


Ik werk vanuit mijn intuïtie en gebruik mijn heldere zintuigen, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt om tot inzicht te komen, blokkades te laten oplossen en nieuwe patronen te ontwikkelen. Je zelfgenezende vermogen wordt gestimuleerd en je energie kan weer vrij gaan stromen waardoor je meer rust in jezelf gaat vinden.

Ik heb een holistische visie dit betekend dat de behandeling niet alleen gericht is op ziekte, maar op de totale mens. Lichaam, emotie en psyche worden als een onlosmakelijke energetische eenheid beschouwd. Ziekte wordt in de energetische therapie gezien als gebrek aan doorstroming in het gehele energiesysteem. De lichamelijke, emotionele en psychische conditie wordt tegelijkertijd behandeld.

Ik kan storingen in het energiesysteem meestal waarnemen en duiden met behulp van mijn heldere zintuigen. Ik ga professioneel, discreet en terughoudend met deze informatie om.

Ik werk met het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen langs het lichaam (energieveld/aura), terwijl je op een behandeltafel ligt. (Je hoeft je hiervoor niet uit te kleden)

Je kunt de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat je niks voelt, alles is oké. De energie doet toch zijn werk. Ook na de behandeling kan het zijn dat je je koud en moe, emotioneel of loom voelt. Dat zijn normale reacties die weer verdwijnen. Tevens kan een tijdelijke verergering van de (oude) klachten worden ervaren, maar dat hoeft niet. Dit is geen reden tot ongerustheid, want het betekent juist dat de genezende energie actief is en doorstroming op gang komt.

Het is van belang dat je na de behandeling goed luistert naar je lichaam, het lichaam heeft even tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen. Ook is het belangrijk om voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen beter en sneller het lichaam kunnen verlaten.

Het aantal consulten is heel verschillend. Bij langdurige of chronische klachten zijn meer consulten nodig. 

Behandelingen;

Om je helemaal te zien, vanuit alle energetische facetten is het nodig dat we het gesprek aangaan en samen een traject ingaan. Dit ziet er als volgt uit; 

Eerste consult;

Dit eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Na de kennismaking starten we met een anamnese. We bespreken de levensgeschiedenis, ziektegeschiedenis, klachten en wensen. In het eerste consult eindig ik ook met een korte behandeling. Na het consult ga ik aan de slag met jouw behandelplan, wat we dan in het tweede consult zullen bespreken.

Vervolgconsulten;

Tijdens vervolgconsulten kan er verdiepend worden gewerkt naar jouw behandeldoelen. Oorzaken worden verder uitgediept en behandelingen worden verder afgestemd op jouw unieke proces.


....Ik kwam bij Hellen terecht doordat ik al langere tijd een laag energieniveau heb. Daar kon ze wel iets mee gaf ze aan. Ik geloof in een combinatie van de reguliere en alternatieve geneeskunde. En de reguliere geneeskunde kan niet zoveel met moe zijn en een laag energieniveau. Ik was wel erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat Hellen doet en waarom. De behandelingen waren prettig. Hellen is rustig en er was voldoende ruimte voor mijn verhaal en de vraag wat ze nu eigenlijk precies doet. De behandelingen hebben mij zeker geholpen, ik heb meer energie. Wat ze nu precies doet heb ik gezien en hoe dat dan werkt weet ik niet, maar dat is ook niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het werkt!....

Enkele Magnetiseer behandeling;

Voor ontspanning, het resetten van het energetisch systeem en het opruimen van overtollige ballast.

Deze behandeling bestaat alleen uit magnetiseren. 

Wat is magnetiseren?
Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energie verstoort en is er dus meer negatieve energie aanwezig dan positieve energie, dan kan je last krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn, vastzittende schouders of een druk op de maag. Magnetiseren houdt in dat er een polariteitsenergie wordt overbracht naar de persoon die de klachten heeft. Door middel van het overbrengen van deze energie wordt het lichaam weer in balans gebracht en nemen de klachten af.

Hoe wordt de energie overgedragen?
Ik geef met mijn handen helende energie aan jou door. Ik fungeer dus eigenlijk als een soort doorgeefluik. Door mijn handen op of boven de pijnlijke plek te houden begint de energie te stromen en begint de helende werking op het lichaam.

Wanneer weet je of het werkt?
Dit is per persoon en per klacht verschillend. Als je hoofdpijn hebt dan kan je het na 10 minuten al vernemen, de hoofdpijn is weg. Maar heb je al langere tijd last van een klacht, bijvoorbeeld vastzittende schouders door stress, dan kan je pas de volgende dag of een paar dagen later verlichting voelen. Een klacht die al een jaar aanwezig is, kan niet in één dag over zijn. Hiervoor adviseer ik om een consult te plannen, zodat we via een intake en behandelplan aan de slag gaan. 

....Ik heb meerdere behandelingen genoten bij Hellen, het heeft bij mij veel (problemen) weggenomen (werkt prima)....

....Ik ben bij Hellen geweest voor mijn dochter Fleur. Ze heeft ons vele handvaten gegeven en ook ons huis gezuiverd. Heel lief, rustig en warm persoon. De oefeningen die ze mij dochter gegeven heeft doen we dagelijks en ze zit veel beter in haar vel. Geweldig!!...