Ken je dat? Dat gevoel dat je moeite moet doen om je aandacht bij 1 punt te houden?

Je doet je alledaagse dingen op routine, je rent van het een naar het ander maar wordt van alle dingen die je doet niet echt blij. Je voelt je vlak, het huilen staat je vaker nader dan het lachen en je baalt enorm van dit gevoel.

Daarbovenop werkt je lijf ook niet echt mee. Je hebt last van je nek, van je schouders of van je heupen. Je benen voelen zwaar je ademhaling gaat wat snel en in je hoofd is het 1 wollige warboel.

Lichamelijk uitgeput van de dag rol je 's avonds je bed in, maar slapen is lastig omdat je gedachten zich niet laten stoppen.

Je roeit letterlijk met de riemen die je hebt en hoopt op betere tijden. 

 

Het zou zo fijn zijn als er rust is. Rust in je hoofd waardoor je de dingen weer overziet.

Je wilt weer kunnen genieten, echt genieten zonder zeurende pijn of het gevoel van alles nog te moeten.

Je wilt weer voluit deelnemen aan het leven van alledag en in contact blijven met je eigen gevoel.

Wat is het heerlijk als  je de energie hebt om de dingen te ondernemen die je belangrijk vind en in de avond moe maar voldaan in je bed te kunnen stappen om lekker te slapen, en op te laden voor de volgende dag. 

 

Mijn visie is dat wanneer je in contact bent met je eigen kern,

wanneer je vertrouwen hebt in je eigen kunnen en jezelf kunt vertrouwen in wie en wat je bent,

dat je dan de rust en balans ervaart om met beide voeten op de grond te kunnen meebewegen met het leven van alledag. 

Het is mijn missie om je te laten zien en ervaren hoe mooi je bent!

Ik zal me even wat beter voorstellen.....

Het eerste gedeelte van mijn leven was niet makkelijk. Ik heb het nodige meegemaakt waardoor ik me vaak zo gevoeld heb, zoals ik hierboven beschrijf. Door me te gaan verdiepen in energetische therapie, deze te ervaren en hierin mijn eigen talenten te gaan ontwikkelen ben ik tot de fijne conclusie gekomen dat het ook anders kan.

Dat het gevoel wat ik jaren heb gehad, samen met de lichamelijke ongemakken, niet gewoon bij het leven horen maar dat je blij kunt zijn met je eigen lijf en met wie jij bent.

En dat gevoel wil ik doorgeven ik wil je laten ervaren hoe het is om energetisch in balans te zijn en je leren hoe je dit zelf kunt doen.

Mijn kracht is om je terug in hun eigen kracht te zetten. Je te spiegelen op een liefdevolle nuchtere manier. Op die manier ontstaat er balans die het zelfgenezend vermogen dat ieder mens heeft wordt gestimuleerd en zijn werk kan doen. 

Met mijn heldere talenten weet ik heel snel waar de energetische blokkade  zich bevindt, waardoor we snel tot het kern van het probleem komen en daar aan kunnen werken.

...."In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terecht gekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare.
Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel.
Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!".....

....Ik kwam bij Hellen terecht doordat ik al langere tijd een laag energieniveau heb. Daar kon ze wel iets mee gaf ze aan. Ik geloof in een combinatie van de reguliere en alternatieve geneeskunde. En de reguliere geneeskunde kan niet zoveel met moe zijn en een laag energieniveau. Ik was wel erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat Hellen doet en waarom. De behandelingen waren prettig. Hellen is rustig en er was voldoende ruimte voor mijn verhaal en de vraag wat ze nu eigenlijk precies doet. De behandelingen hebben mij zeker geholpen, ik heb meer energie. Wat ze nu precies doet heb ik gezien en hoe dat dan werkt weet ik niet, maar dat is ook niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het werkt!....


Ik werk vanuit mijn intuïtie en gebruik mijn heldere zintuigen, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt om tot inzicht te komen, blokkades te laten oplossen en nieuwe patronen te ontwikkelen. Je zelfgenezende vermogen wordt gestimuleerd en je energie kan weer vrij gaan stromen waardoor je meer rust in jezelf gaat vinden.

Ik heb een holistische visie dit betekend dat de behandeling niet alleen gericht is op ziekte, maar op de totale mens. Lichaam, emotie en psyche worden als een onlosmakelijke energetische eenheid beschouwd. Ziekte wordt in de energetische therapie gezien als gebrek aan doorstroming in het gehele energiesysteem. De lichamelijke, emotionele en psychische conditie wordt tegelijkertijd behandeld.

Ik kan storingen in het energiesysteem meestal waarnemen en duiden met behulp van mijn heldere zintuigen. Ik ga professioneel, discreet en terughoudend met deze informatie om.

Je kunt de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat je niks voelt, alles is oké. De energie doet toch zijn werk. Ook na de behandeling kan het zijn dat je je koud en moe, emotioneel of loom voelt. Dat zijn normale reacties die weer verdwijnen. Tevens kan een tijdelijke verergering van de (oude) klachten worden ervaren, maar dat hoeft niet. Dit is geen reden tot ongerustheid, want het betekent juist dat de genezende energie actief is en doorstroming op gang komt.

Het is van belang dat je na de behandeling goed luistert naar je lichaam, het lichaam heeft even tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen. Ook is het belangrijk om voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen beter en sneller het lichaam kunnen verlaten.

Inhoud van het traject;

We gaan de komende 6 weken samen aan de slag.

Ik ondersteun je door middel van behandelingen op afstand. Deze behandelingen vinden plaats aan het begin, het midden en het einde van het traject. Vanwege de huidige maatregelen kunnen deze niet in mijn praktijk plaatsvinden, maar we zullen deze op afstand doen. Gewoon thuis achter je pc. Ik voel in op jouw systeem en weet wat er nodig is om je te ondersteunen. Ik zal je op afstand behandelen, zodat je energie wat beter gaat doorstromen.

Aan het begin van het traject maak ik een Bach Bloesem Remedie voor je. Deze druppels gaan je ondersteunen in dit proces. Doordat ik ben afgestemd op jouw en jouw energiesysteem zal je precies de druppels ontvangen die je op dit moment gaan helpen. 

Je krijgt van mij kleine oefeningen om inzicht te krijgen in je eigen energiepatroon, je dagelijkse energieslurpers en gevers. Bovendien krijg je oefeningen om jezelf weer meer in balans te brengen. 

Je krijgt dagelijks een inspiratie via de mail.

Tijdens het hele traject ben ik bereikbaar voor je, zodat je meteen coaching kunt ontvangen wanneer jij dat nodig hebt. 

Dus;

  • 3 Energetische Behandelingen op afstand via een beveiligde beeldbel verbindingen. 
  • Een flesje op maat gemaakte Bach Bloesem Remedie die je gaat ondersteunen
  • Dagelijkse inspiratie via de mail
  • Je gaat dagelijks aan de slag met je eigen balans en het (h)erkennen hiervan, ik zal je hierbij op ieder gewenst moment op afstand ondersteunen.

...Toen ik bij hellen terecht kwam was ik een beetje de grip kwijt op mijzelf ,wilde alle ballen in de lucht houden en dat gaat niet. Weet ik nu.
De rustige manier waarop hellen je je verhaal laat doen en met praktische tips je op weg helpt is zeer prettig. De behandeling die ze geeft heb ik ervaren als prettig en iets wat je echt voelt in je lichaam. Heb weer grip op mijn lijf en durf nee te zeggen. Hellen heeft mij echt geholpen om verder te kunnen en geleerd dat niet alle ballen door mij omhoog gehouden hoeven worden. Ga vooral zo door met het mooie werk wat je doet...

Via onderstaande knop kom je in mijn agenda terecht. Daarin kun je elk gewenst startmoment aanklikken. Kies hiervoor het kopje; Persoonlijk traject.

Wanneer ik je betaling ontvangen heb, gaan we starten om ervoor te zorgen dat jij weer meer energie en balans voelt om met beide voeten op de grond mee te bewegen met het leven.