Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Soms is het zo dat je je niet thuis voelt in je eigen huis/bedrijf. Dat je je niet op je gemak voelt, je voelt je opgelaten, bekeken, je hebt geen rust. 

Dit kan eraan liggen dat er een ophoping van oude energie in je huis/bedrijf zit. Je kunt dit vergelijken met rook. Wanneer een ruimte vol met rook staat, is het lastiger om in te wonen. In te ademen, te slapen en te leven. 

Ik kan je huis/bedrijf energetisch voor je reinigen. Ik zorg dan dat er oude energie verwijderd wordt en schone, frisse, voor jou aangename energie in de ruimtes terug gezet wordt. Ik neem altijd het hele pand mee en behandel alle ruimtes, niet alleen de ruimte waar je je het minst prettig voelt. 

Hierdoor zul je je meer thuis voelen in je eigen huis, productiever zijn en beter/rustiger kunnen slapen. 

De kosten zijn 90 euro ervan uitgaand dat ik niet langer dan 1 uur bezig ben. 

Voor ieder kwartier extra gaan de kosten omhoog. Ook vraag ik reiskosten wanneer het buiten de gemeente Deurne is. 


Ervaringen van anderen 

...Onze dochter had de eerste nacht een nachtmerrie maar heeft daarna weer rustig geslapen en de overige dagen als een roosje geslapen😊 super fijn! Ze is nog wel bang om alleen naar beneden te gaan maar is denk ook een stukje gewenning....

 

....Ik ben bij Hellen geweest voor mijn dochter Fleur. Ze heeft ons vele handvaten gegeven en ook ons huis gezuiverd. Heel lief, rustig en warm persoon. De oefeningen die ze mij dochter gegeven heeft doen we dagelijks en ze zit veel beter in haar vel. Geweldig!!...