Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Een vol hoofd en gebrek aan energie zijn vanaf nu verleden tijd!

Dit is het doel;

Stevig in je schoenen staan. Omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt en met gemak alle ballen in de lucht houden. Jij laat je niet meer gek maken. Kom maar op!

Je eigen beslissingen maken omdat je daar 100% achter staat. Wat de ander daar ook van vindt.

Jij weet wat je wilt en wat je waard bent.

Je kunt echt genieten van je vrije momenten. Je kunt je dan helemaal ontspannen en opladen om weer vol nieuwe inspiratie aan de slag te gaan.

Uiteindelijk ben jij zelf en je naasten het belangrijkste wat er is. Je kunt er helemaal voor ze zijn als ze je nodig hebben. Samen mooie herinneringen maken en de tijd nemen voor elkaar.

In je vrije tijd kun je ook echt de dingen doen die jij leuk vindt. Heerlijk actief bezig zijn, of lange avonden borrelen en bijkletsen met je vrienden. Het leven is een feestje en jij haalt er alles uit wat erin zit.


Zo wil ik me niet meer voelen!

"Ik was er zo klaar mee!! Met dit gevoel van continu “aan” staan. Telkens maar kwamen dezelfde gedachten in mijn hoofd, was ik situaties die geweest waren of nog zouden komen aan het analyseren, en nog een keer, en nog een keer.

Ik voelde me somber maar tegelijkertijd kon ik niks hebben. Alles en iedereen was te veel.

Ik wilde rust!!!"


Van chaos en vermoeidheid naar volledige rust en vertrouwen

Hellen van den Heuvel | Energetisch Therapeut in Deurne

Het eerste gedeelte van mijn leven was niet makkelijk. Ik heb het nodige meegemaakt waardoor ik me vaak zo gevoeld heb, zoals ik hierboven beschrijf.

Ik kwam via via bij een energetisch therapeut terecht.

Doodeng vond ik het, want wat ging er gebeuren en zou diegene gewoon zien wat ik dacht? Maar ik voelde ook dat het zo niet langer meer ging, dat ik volle snelheid op een burn-out of depressie afging en dat was het laatste wat ik wilde..

Wat een verademing was dat! Ik ervaar weer rust, ik ervaar controle en ik ben weer in contact.

Dit is waar ik naar zocht en wat ik andere mensen wil leren, wil laten ervaren.

Echt jezelf zijn, in contact en met controle. Heerlijk dit.

Vandaar dat ik zelf de opleiding tot energetisch therapeut ben gaan doen en nu klaar ben om jou te gaan helpen!

Wat cliënten ervaren...

…..Een paar weken geleden ben ik met mijn probleem bij Hellen terechtgekomen. Zonder verwachting stapte ik in de behandeling omdat ik geen idee had wat er zou gebeuren en of ik überhaupt verder zou gaan komen in het oplossen van mijn probleem. Ik heb mezelf vanaf de eerste afspraak verbaast wat er allemaal gebeurde! Hellen is zo rustig en relaxt en ze pikt ontzettend veel op! Mijn klachten zijn ontzettend afgenomen in een paar behandelingen tijd en het fijne is dat ik geleerd heb hoe ik met sommige momenten en prikkels om moet gaan. Ik ben blij dat ik bij Hellen terecht ben gekomen!

.........Toen ik bij hellen terecht kwam was ik een beetje de grip kwijt op mijzelf, wilde alle ballen in de lucht houden en dat gaat niet. Weet ik nu.
De rustige manier waarop hellen je je verhaal laat doen en met praktische tips je op weg helpt is zeer prettig. De behandeling die ze geeft heb ik ervaren als prettig en iets wat je echt voelt in je lichaam. Heb weer grip op mijn lijf en durf nee te zeggen. Hellen heeft mij echt geholpen om verder te kunnen en geleerd dat niet alle ballen door mij omhooggehouden hoeven worden. Ga vooral zo door met het mooie werk wat je doet......


Wat levert het je op?

  • Ik ga je leren hoe je in het moment kunt leven, in het NU, zonder dat je het gevoel hebt dat je een toeschouwer bent of dat je geleefd wordt door de situaties en mensen om je heen.
  • Wanneer de energie stroomt, zie je dat terug in je lichaam dat soepel kan bewegen.
  • Wil je leren wat je lichaam te vertellen heeft? Zodat vage pijnklachten, verklaarbare (en dus oplosbare) pijnklachten worden?
  • Wanneer blokkades zijn opgelost, zul je genoeg energie hebben om de dag in te richten zoals jij dat wilt. En kun je ’s nachts goed slapen om je batterij weer op te laden.

Doordat er contact is met je eigen lichaam, komt er controle. Het klinkt misschien raar, maar als jij leert luisteren naar je lichaam, wat het aangeeft, heb je een keuze hoe je daar mee wilt omgaan.

Je zult zien dat je energielevel overdag stijgt, dat je ’s nachts goed kunt slapen. Je lichaam kan zich soepel bewegen, zonder vage pijnklachten in de nek, rug, buik of hoofd.

Je leeft in het NU, in contact met jezelf, maar ook met alles om je heen waardoor je beter met de situaties van alledag om kunt gaan.


7 stappenplan bij stress

In deze training leer ik je door middel van 7 stappen beter om te gaan met je stress. 

Eenmalig;

29,95


Sta stevig in je schoenen

Mijn kracht is om je terug in hun eigen kracht te zetten. Je te spiegelen op een liefdevolle nuchtere manier. Op die manier ontstaat er balans zodat het zelf genezend vermogen dat ieder mens heeft wordt gestimuleerd en zijn werk kan doen. 

Ik kijk met je mee in jouw energieveld, door me op jou af te stemmen. Hierdoor kan ik je meer bewust maken van wat er zich er zich afspeelt, zodat de blokkades opgeruimd kunnen worden.

Ondertussen kan ik door te magnetiseren pijn verlichten en ballast verminderen, je voelt je dan weer lekker in je vel, waardoor het zelf genezend vermogen dat iedereen heeft, zijn werk kan gaan doen.

Ik geloof niet in symptoombestrijding. Je hebt er niks aan wanneer ik alles voor je oplos, ik ga samen met jou kijken naar een oplossing die blijvend is. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat de blokkades waar je last van had verminderen of verdwijnen en jij weer dichter bij jezelf komt. 


Stop met vechten, de oplossing ligt dichterbij dan je denkt.

Stop met vechten | Energetisch Therapeut in Deurne

Ik snap dat het allemaal heel ongrijpbaar is en klinkt. De energetische therapie. Ik leg je in een eerste consult dan ook zo goed mogelijk uit wat er gebeurt en wat ik doe. We beginnen ieder consult met een gesprekje, daarna begint het magnetiseren. Hiervoor gebruik ik een massagetafel waarop je comfortabel kunt gaan liggen. Ik vraag je alleen om je schoenen uit te doen en zal je minimaal aanraken.

Hoe een consult er verder uitziet kun je hier lezen.

Cliënten ervaren een consult als prettig en gaan met een groot gevoel van rust de deur uit. Door deze rust wordt het contact tussen je hoofd en je hart hersteld. Je leert beter luisteren en vertrouwen op je eigen systeem zodat je niet meer hoeft te vechten.


Wat cliënten ervaren...

......Ik kwam bij Hellen terecht doordat ik al langere tijd een laag energieniveau heb. Daar kon ze wel iets mee gaf ze aan. Ik geloof in een combinatie van de reguliere en alternatieve geneeskunde. En de reguliere geneeskunde kan niet zoveel met moe zijn en een laag energieniveau. Ik was wel erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat Hellen doet en waarom. De behandelingen waren prettig. Hellen is rustig en er was voldoende ruimte voor mijn verhaal en de vraag wat ze nu eigenlijk precies doet. De behandelingen hebben mij zeker geholpen, ik heb meer energie. Wat ze nu precies doet heb ik gezien en hoe dat dan werkt weet ik niet, maar dat is ook niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het werkt!......

.......In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terechtgekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare.

Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel.
Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!.....


Veel gestelde vragen

Kun je mij wel helpen?

Wanneer je bereid bent om het contact met jezelf te herstellen en te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, kan ik je helpen.
Want ook het verlichten van pijn door magnetiseren of het anders leren, durven en kunnen kijken is helpend om je weer goed in je vel te laten zitten.

Kan dit naast mijn behandeling bij de specialist of in het ziekenhuis.

Zeker kan dit!

De energetische therapie is een aanvulling. Alles gaat in samenspraak. De consulten kunnen helpen bij de genezing of het herstel.

Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en zal ook nooit medicatie of een behandeling afraden.

Wat ik wel doe is zorgen dat je energiesysteem optimaal in staat is om op de behandeling die is ingezet te reageren, wat het herstel of de genezing alleen maar ten goede zal komen.

Kan ik me voorbereiden op een consult?

Als je voor de eerste keer komt zal ik je vragen om een anamneselijst in te vullen. Dit is een vragenlijst waarin je klachten, maar ook je ziektegeschiedenis in staat. Dit scheelt een hoop tijd tijdens de eerste behandeling.

Daarnaast kun je je niet voorbereiden op een consult. Ook niet op vervolgconsulten. De energie doet zijn werk en daar zul jij het resultaat van gaan voelen.


Ik werk volgens;


Wat cliënten ervaren...

.......Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik ging met een rustig gevoel weer weg. Ook heb ik toch weer een extra stukje inzicht meegekregen en tips/tools hoe bewust om te gaan met bepaalde dingen. Erg fijn, dankjewel Hellen!

 

.....Via mijn dochter kwam ik in de praktijk van Hellen. Hoewel mijn eerste gedachte en uitspraak was" ik wil dit niet!" , heb ik de behandeling als heel prettig ervaren. Hellen leerde me mijn energie te gebruiken om mijn emoties en pijn te controleren. Al bij de 3e sessie gaf ze aan dat dit de laatste zou zijn, wat ik erg abrupt maar ook eerlijk vond. Ik heb dus bewust even gewacht met het invullen van het evaluatieformulier om te ontdekken wat er werkelijk gebeurde als ik dit alleen doe. Hoewel ik totaal niet begrijp hoe het werkt geeft me dit wel het gevoel mezelf weer in balans te kunnen brengen. Bedankt Hellen, ik geef mijn ervaring zeker door aan anderen!

Ben je er klaar mee om je somber te voelen? Pak dan nu de regie terug!