Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Een stevige basis creëren waarin je kindje kan groeien en ontwikkelen

Wanneer zwanger worden niet lukt kan dit natuurlijk aan veel verschillende oorzaken liggen. De lichamelijke oorzaken laat je onderzoeken in een kliniek of ziekenhuis, waar je daarna een behandeling ingaat.

Maar wat nu als er niet echt een lichamelijk oorzaak gevonden wordt, of als de kans om zwanger te worden als nihil wordt gezien. 

Mijn visie is dat, als je holistisch gaat kijken, dus wanneer je niet alleen lichamelijk op onderzoek uitgaat, maar ook psychisch en/of emotioneel dat je dan de kans om wel zwanger te worden vergroot. 

Ons lichaam staat in nauw contact met deze andere facetten en ook met ons energiesysteem dus door dit ook mee te nemen in de analyse en in de behandeling creëer je een stevige basis waarin je kindje kan groeien en ontwikkelen.

Ik zal me dan ook 100% inzetten om het gewenste resultaat te behalen, maar ik kan geen garanties bieden.

Dit kan ik voor je doen;

Stop met vechten | Energetisch Therapeut in Deurne

Wanneer je breed gaat kijken en echt naar de kern van de blokkade kunt gaan, ligt de oplossing vaak dichterbij dan je denkt. Namelijk bij jezelf, bij je verleden of bij angsten/trauma. Iedereen maakt een hoop mee in zijn of haar leven. Onbewust kunnen deze situaties zorgen voor een blokkade in het energiesysteem, waardoor het lichaam bepaalde signalen niet of niet goed doorkrijgt en daardoor niet soepel reageert.

Dit is hoe een consult eruitziet.

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Na de kennismaking starten we met een anamnese. We bespreken de levensgeschiedenis, ziektegeschiedenis, klachten en wensen. In het eerste consult eindig ik ook met een korte behandeling. Na het consult ga ik aan de slag met jouw behandelplan, wat we dan in het tweede consult zullen bespreken.

Tijdens vervolgconsulten van 1 uur kan er verdiepend worden gewerkt naar jouw behandeldoelen. Oorzaken worden verder uitgediept en behandelingen worden verder afgestemd op jouw unieke proces.

Het aantal consulten is heel verschillend. Bij de 3e of 4e behandeling vindt er een evaluatie plaats.

Tarieven;

  • Eerste consult zwangerschapswens; --> 90,- euro (ik adviseer je om deze vlak voor je ovulatie te plannen)

Na de kennismaking starten we met een anamnese. We bespreken de levensgeschiedenis, ziektegeschiedenis, klachten en wensen. In het eerste consult eindig ik ook met een korte magnetiseerbehandeling. Na het consult ga ik aan de slag met jouw behandelplan, dat we dan in het tweede consult zullen bespreken.

  • Zwangerschapswens vervolgconsult; --> 75,- euro

Tijdens vervolgconsulten kan er verdiepend worden gewerkt naar jouw behandeldoelen. Oorzaken worden verder uitgediept en behandelingen worden verder afgestemd op jouw unieke proces.

  • Herstelbehandeling na de bevalling; --> 75,- euro

Het lichaam heeft met het dragen van een kindje en de bevalling heel hard gewerkt.

Deze behandeling is erop gericht om je energielevel weer op pijl en je hormonen in balans te brengen.

  • Herstelbehandeling na een miskraam; --> 75,- euro

Na een miskraam is er van alles veranderd in je lichaam, maar ook op het gebied van emotie.

Deze behandeling is erop gericht om de blokkades die er zijn ontstaan op te laten lossen en het lichaam klaar te maken voor een evt. nieuwe zwangerschap.

Kijk even na of je de consulten vergoed krijgt via je verzekering. Dit kan o.a. via deze link.

Via onderstaande knop kun je een afspraak boeken in mijn praktijkagenda. Je klikt de behandeling aan die je wilt, de datum en de tijd aan die jouw uitkomen en die nog vrij zijn in de agenda. Daarna vul je kort wat gegevens in.

Wanneer ik de afspraak bevestigd heb, krijg je een bevestigingsmail van me, en staat de afspraak vast.

Na afloop van het consult stuur ik je een factuur via de mail, die je dan via een overmaking of I-Deal betaling kunt betalen.

 

Veel gestelde vragen

Kun je mij wel helpen?
Wanneer je bereid bent om het contact met jezelf te herstellen en te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, kan ik je helpen.

Want ook het verlichten van pijn door magnetiseren of het anders leren, durven en kunnen kijken is helpend om je weer goed in je vel te laten zitten.

Kan dit naast mijn behandeling bij de specialist of in het ziekenhuis.
Zeker kan dit!

De energetische therapie is een aanvulling. Alles gaat in samenspraak. De consulten kunnen helpen bij de genezing of het herstel.

Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en zal ook nooit medicatie of een behandeling afraden.

Wat ik wel doe is zorgen dat je energiesysteem optimaal in staat is om op de behandeling die is ingezet te reageren, wat het herstel of de genezing alleen maar ten goede zal komen.
Kan ik me voorbereiden op een consult?
Als je voor de eerste keer komt zal ik je vragen om een anamneselijst in te vullen. Dit is een vragenlijst waarin je klachten, maar ook je ziektegeschiedenis in staat. Dit scheelt een hoop tijd tijdens de eerste behandeling.

Daarnaast kun je je niet voorbereiden op een consult. Ook niet op vervolgconsulten. De energie doet zijn werk en daar zul jij het resultaat van gaan voelen.

Praktijk informatie

Openingstijden;

Maandag; 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag; 10.00 - 22.00 uur

Woensdag; 13.00 - 17.00 uur

Donderdag; 10.00 - 22.00 uur

Vrijdag; 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag; 10.00 - 17.00 uur

Zondag; Gesloten

Wil je eerst nog wat meer informatie, dan kan dit natuurlijk ook. Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen. 

Ik werk volgens;