Ontdek innerlijke harmonie en vitaliteit

"Jouw reis naar balans"

Heb je het gevoel dat je overweldigd bent door het leven? Kom erachter hoe je jouw balans kunt herstellen met mijn gratis balanscheck.

Wil je die blokkades doorbreken en je energie herstellen? Dan zijn mijn energetische consulten op jouw lijf geschreven. Hier heb je de kans om contact te maken met je innerlijke kracht en op zowel emotioneel als energetisch niveau balans te vinden.

Gratis kennismaken (15 minuten) 

Je kunt vrijblijvend kennis maken met mij & mijn werk en of het iets voor je is. Tijdens deze magnetiseer behandeling laat ik je ervaren wat een energetische behandeling is en wat het voor je kan doen. 

Eerste Energetisch Consult €85,- (90 minuten) & Vervolg Energetisch Consult €70,- (60 minuten):

Ben je op zoek naar een diepgaand inzicht in jouw situatie? Het energetisch consult van 60 minuten is dé plek waar we samen de diepte in duiken.

Hoe werkt dit consult?

 • We beginnen met een grondige intake, waarin we de ziektegeschiedenis, gezin van herkomst en huidige situatie verkennen. Dit helpt me om een holistisch beeld van jou te krijgen.
 • Hier bied ik je de ruimte om openlijk te delen waar je tegenaan loopt. Of het nu gaat om overprikkeling, vage klachten, besluiteloosheid, of andere uitdagingen, we bespreken het allemaal.
 • Tijdens ons gesprek kunnen we samen dieper ingaan op wat je ervaart en hoe je je innerlijke kracht kunt activeren.
 • In de vervolgconsulten zullen we verder bouwen op dit begrip en concrete stappen ondernemen om je welzijn te verbeteren.
 • In deze eerste sessie is er nog steeds ruimte voor een korte magnetiseer sessie. Dit helpt om alvast een vleugje positieve energie te ervaren en je innerlijke kracht te activeren.
 • In de vervolgconsulten is er ruim tijd voor magnetiseren, waarbij ik mijn handen en intentie gebruik om positieve energie naar je energieveld te sturen.
 • We bespreken concrete tips en praktische strategieën om te aarden, jezelf op te laden en om te gaan met overprikkeling. Deze tips zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven.
 • Aan het einde van de sessie heb je niet alleen heldere inzichten, maar ook concrete tools om aan de slag te gaan.

Energetische Sessie €40,- (30 minuten) alleen te plannen na een intake:

Dit is de Energetische Sessie van 30 minuten, waar ontspanning en hernieuwde energie centraal staan.

 • Deze sessie biedt een moment van diepe ontspanning. Terwijl je comfortabel ligt, stuur ik zachte, kalmerende energie naar je energieveld.
 • In deze sessie staan we stil bij je klachten en geef ik je niet alleen een energieboost, maar deel ik ook praktische tips om je pad te vervolgen.
 • Tijdens het magnetiseren, kunnen we rustig praten over wat we tegenkomen en kan ik je eventuele tips geven om mee te nemen.
 • Na de sessie zul je niet alleen fysiek ontspannen voelen, maar ook een hernieuwde helderheid in je geest ervaren.

Dit is het doel van het energetisch consult of sessie..

 1. Verminderen van overprikkeling en stress: Je krijgt begeleiding bij het verminderen van de constante overprikkeling en stress die het dagelijks leven met zich meebrengt.

 2. Vinden van innerlijke balans en zelfliefde: Je wordt geleid op jouw reis om innerlijke balans te vinden en een diepgaande relatie met jezelf op te bouwen, gebaseerd op liefde en acceptatie.

 3. Herstellen van energie en emotionele veerkracht: Je leert hoe je jouw energie kunt herstellen en emotioneel veerkrachtiger kunt worden, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen die het leven biedt.

 4. Beheersen van gedachtenstroom en focus: Samen onderzoeken we manieren om de constante stroom van gedachten te beheersen en jouw focus te verbeteren, zodat je helderder kunt denken en beslissingen kunt nemen.

 5. Erkennen van subtiele lichaamssignalen: We werken samen om de subtiele signalen van jouw lichaam te herkennen en te begrijpen, zodat je beter voor jezelf kunt zorgen.

 6. Verbeteren van slaapkwaliteit en rust: Je krijgt strategieën aangereikt om jouw slaapkwaliteit te verbeteren en innerlijke rust te vinden, wat essentieel is voor een gezond en evenwichtig leven.


Positieve veranderingen voor jou

Ontdek de voordelen die deze dienst kan bieden, en hoe het je leven positief kan veranderen.

Verwachte Resultaten:

 1. Minder overprikkeling en stress: Je zult merken dat de overweldigende gevoelens en stress in je leven verminderen, waardoor je meer rust en evenwicht ervaart.

 2. Toegenomen zelfvertrouwen en emotionele veerkracht: Door deze reis van innerlijke groei zul je een groter gevoel van zelfvertrouwen ontwikkelen en sterker staan tegenover emotionele uitdagingen.

 3. Verbeterde focus en helderheid van geest: Je zult leren hoe je je gedachten kunt richten en je geest helder kunt houden, wat leidt tot betere besluitvorming en concentratie.

 4. Hersteld contact met eigen lichaamssignalen: Deze dienst zal je helpen om weer in contact te komen met de subtiele signalen die je lichaam je geeft, waardoor je beter voor jezelf kunt zorgen.

 5. Stapsgewijze vooruitgang naar welzijn en balans: Stap voor stap zul je vooruitgang boeken op je reis naar welzijn en balans, met concrete tools en begeleiding om je te ondersteunen.


Cliënt ervaring

...Een paar weken geleden ben ik met mijn probleem bij Hellen terechtgekomen. Zonder verwachting stapte ik in de behandeling omdat ik geen idee had wat er zou gebeuren en of ik überhaupt verder zou gaan komen in het oplossen van mijn probleem. Ik heb mezelf vanaf de eerste afspraak verbaast wat er allemaal gebeurde! Hellen is zo rustig en relaxt en ze pikt ontzettend veel op! Mijn klachten zijn ontzettend afgenomen in een paar behandelingen tijd en het fijne is dat ik geleerd heb hoe ik met sommige momenten en prikkels om moet gaan. Ik ben blij dat ik bij Hellen terecht ben gekomen!


Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvangt voor de consulten.

Doordat mijn opleiding erkent is en voldoet aan de PLATO normen, zijn er een groot aantal zorgverzekeraars die mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Zeker de moeite waard om even na te kijken.

Beroepsvereniging:
VBAG; 22112008

RBCZ; 220031R

Link(s) naar zorgverzekeraar overzicht:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie

Kies vandaag voor balans, vitaliteit en transformatie.

Klik hier voor het boeken van jouw Energetische Consult of Energie Sessie. Samen gaan we op weg naar een stralende en veerkrachtige jij.

     Voorwaarden consult;

     • Betaling is per overschrijving direct na het consult
     • Deze tarieven gelden van 1 januari 2024 t/m 31 december 2024
     • Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden geheel in rekening gebracht
     • Bij een huisreiniging buiten de gemeente Deurne, vraag ik reiskosten; €0,30 p/km

     Mijn consulten worden deels vergoed door de zorgverzekering. Kijk dit altijd even goed na bij je eigen zorgverzekering.