Vind innerlijke rust en balans

Verlang je naar meer vreugde, energie en emotionele veerkracht?

Voel je de behoefte om los te laten en flexibeler te worden in het leven?

Ontdek hoe mijn consulten jou kunnen helpen om stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en weer in balans te komen.

Ik bied een scala aan consulten aan die zijn ontworpen om jou te ondersteunen op jouw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Ontdek de mogelijkheden:

Gratis kennismakingsbehandeling (15 minuten):

Tijdens deze kennismakingsbehandeling geef ik je de gelegenheid om mijn benadering van energetische therapie te ervaren. Hoewel kort, biedt deze sessie een waardevolle glimp van de potentie van mijn consulten en hoe ze jou kunnen ondersteunen.

Energetisch consult met intake (60 - 90 minuten):

Dit uitgebreide consult is ontworpen om dieper in te gaan op jouw unieke behoeften en doelen. We beginnen met een grondige intake om jouw specifieke uitdagingen en wensen te begrijpen. Vervolgens gebruik ik magnetiseren en een holistische benadering om blokkades te identificeren en te helen, en om je te begeleiden naar een staat van innerlijke balans en welzijn.

Vervolg energetische consult (45 - 60 minuten):

Voor degenen die verdere ondersteuning en verdieping wensen na het initiële consult, bieden deze vervolgsessies een voortzetting van ons werk. Samen gaan we dieper in op jouw proces van zelfontdekking en heling, en werken we aan het versterken van jouw veerkracht en welzijn.

Energetische sessie (20 - 30 minuten):

Deze korte, maar krachtige sessies zijn ideaal voor momenten waarop je behoefte hebt aan een snelle boost van energie en ontspanning. Tijdens deze sessies focus ik op het herstellen van jouw energiebalans en het bevorderen van innerlijke rust, zodat je weer kunt stralen van binnenuit.

Disclaimer:

Let op: Ik ben geen arts en mijn diensten zijn geen vervanging voor medische behandelingen. Mijn benadering is complementair en gericht op het herstellen van innerlijke balans door middel van energiewerk.

Houd er rekening mee dat voor het ervaren van significante veranderingen meestal 3 tot 5 behandelingen nodig zijn. Hoewel sommige cliënten onmiddellijke verbeteringen kunnen ervaren, kan het effect van de behandeling soms enkele dagen duren voordat het merkbaar wordt in de praktijk.

Na een behandeling kan het zijn dat je lichaam tijd nodig heeft om te herstellen. Zorg goed voor jezelf door voldoende water te drinken en luister naar de signalen van je lichaam. Veranderingen zijn vaak subtiel en het kan een dag of een paar dagen duren voordat je echt het verschil merkt.

Eigen clientomgeving:

Je krijgt exclusieve toegang tot een clientomgeving waar je alle benodigde tools binnen handbereik hebt:

 • Bekijk mijn rapportages over onze consulten.
 • Plan afspraken in en pas ze indien nodig aan.
 • Vul vragenlijsten in en bekijk de resultaten.
 • Betaal facturen veilig en gemakkelijk.
 • Ontdek verschillende oefeningen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.
 • Houd een dagboek bij om je voortgang te volgen en reflecties te delen.

Cliënt ervaring

...In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terechtgekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare.
Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel.
Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!

Wat het je oplevert:

 • Minder overprikkeling en stress, waardoor je meer rust en balans ervaart in je dagelijks leven.
 • Toegenomen zelfvertrouwen en emotionele veerkracht, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen.
 • Verbeterde focus en helderheid van geest, waardoor je doelgerichter kunt werken en leven.
 • Hersteld contact met jouw eigen lichaamssignalen, waardoor je beter kunt luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft voor welzijn en gezondheid.

Mijn benadering:

In mijn praktijk draait alles om het herstellen van jouw natuurlijke balans en het cultiveren van innerlijke harmonie. Ik geloof in de unieke energievelden van ieder individu en mijn aanpak richt zich op het opnieuw verbinden met jouw originele trilling. Door middel van magnetiseren help ik je om terug te keren naar deze natuurlijke staat, waarbij ik blokkades help identificeren en helen.

Terwijl je ontspannen op de behandeltafel ligt, creëren we een veilige ruimte waarin je kunt loslaten en herstellen. Ik bied ook praktische oefeningen aan die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie, om zo jouw groei op een dieper niveau te bevorderen.

Cliënt ervaring

...Een paar weken geleden ben ik met mijn probleem bij Hellen terechtgekomen. Zonder verwachting stapte ik in de behandeling omdat ik geen idee had wat er zou gebeuren en of ik überhaupt verder zou gaan komen in het oplossen van mijn probleem. Ik heb mezelf vanaf de eerste afspraak verbaast wat er allemaal gebeurde! Hellen is zo rustig en relaxt en ze pikt ontzettend veel op! Mijn klachten zijn ontzettend afgenomen in een paar behandelingen tijd en het fijne is dat ik geleerd heb hoe ik met sommige momenten en prikkels om moet gaan. Ik ben blij dat ik bij Hellen terecht ben gekomen!

Wie ik ben:

Als HBO afgestudeerd energetisch therapeut richt ik me op het herstellen van jouw innerlijke kracht door het in balans brengen van jouw energiesysteem. Mijn passie ligt in het helpen van anderen om contact te maken met hun ware essentie, wat een diepgaande positieve invloed heeft op henzelf en hun omgeving.

Mijn aanpak is subtiel maar krachtig, en mijn rustige en nuchtere benadering creëert een veilige en prettige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en kunt groeien.

Je kunt eenvoudig een afspraak bij me inboeken via mijn online agenda. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op via e-mail of WhatsApp.

Investeren in jezelf

Het kiezen voor energetische therapie is een belangrijke stap naar het herstellen van je balans en het activeren van je innerlijke kracht. Mijn behandelingen zijn ontworpen om jou te ondersteunen op je weg naar welzijn en zelfontdekking. Hieronder vind je een overzicht van mijn tarieven. Ik geloof dat investeren in jezelf de waardevolste investering is die je kunt maken. Je gezondheid, rust en innerlijke balans zijn van onschatbare waarde.

Bovendien worden mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Dit maakt het nog toegankelijker om de zorg en ondersteuning te krijgen die je nodig hebt zonder je zorgen te maken over de kosten.

Dienst; Prijs
Kennismaking; € 0,00
Energetische sessie; € 40,-
Eerste energetisch consult met intake; € 85,-
Energetisch consult; € 70,-

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvangt voor de consulten.

Doordat mijn opleiding erkent is en voldoet aan de PLATO normen, zijn er een groot aantal zorgverzekeraars die mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Zeker de moeite waard om even na te kijken.

Beroepsvereniging:
VBAG; 22112008

RBCZ; 220031R

Link(s) naar zorgverzekeraar overzicht:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie

     Voorwaarden consult;

     • Betaling is per overschrijving direct na het consult
     • Deze tarieven gelden van 1 januari 2024 t/m 31 december 2024
     • Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden geheel in rekening gebracht
     • Bij een huisreiniging buiten het dorp Deurne, vraag ik reiskosten; €0,30 p/km

     Mijn consulten worden deels vergoed door de zorgverzekering. Kijk dit altijd even goed na bij je eigen zorgverzekering.