Praktijk voor Energetische Therapie

Home » Over mij

In balans komen met mezelf

Mijn naam is Hellen van den Heuvel. Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en woon in het mooie Deurne. Naast deze praktijk werk ik in de gehandicaptenzorg. 

Ik ben al een hele tijd gefascineerd door de samenwerking van het lichaam met de psyche/intuïtie. Het is mooi om te zien hoe er een wisselwerking is tussen deze twee en hoe het een het ander ziek kan maken, maar ook kan genezen. Tijdens mijn leven ben ik de nodige hobbels en valkuilen tegengekomen, die deze fascinatie alleen maar groter hebben gemaakt. Hoe ik tegen de dagelijkse dingen aankijk, beschrijf ik o.a. in mijn Blog

Toen ik volledig vastliep en voelde dat er echt iets moest veranderen ben ik gestart met de opleiding tot Energetisch Therapeut bij Terreel

Een 4-jarige hbo-opleiding die me leert om met mijn eigen gevoeligheden en talenten om te kunnen gaan en hoe ik deze talenten in kan zetten om het leven van anderen een stukje beter te maken. Met meer rust en vertrouwen. 

Ik houd ervan om met diepgang en passie met mensen om te gaan. De vraag achter de vraag herkennen en eraan bij te dragen dat deze vraag omgezet wordt in actie, waardoor het leven van die persoon op dat moment een stukje beter wordt. Mijn manier van werken is met rust, beide benen op de grond en een vleugje humor. 

Iedere keer leer ik weer een stukje meer over mezelf en kan ik dit inzetten om anderen te helpen wat beter in hun vel te zitten. Want zoals ik in mijn Welkom al beschreef, ik vind een mens op zijn mooist, wanneer ze lekker in hun vel zitten. 

Ik vind het fijn dat je de weg naar mijn site hebt gevonden en hoop je snel een keer te ontmoeten.

Hellen

Dit is mijn praktijk

Ik huur mijn praktijk in het gebouw van GOED in Deurne. Het is een mooie lichte ruimte op de eerste verdieping, midden in het centrum van Deurne. 

Er is genoeg parkeergelegenheid en de praktijk ligt op loopafstand van het station.