Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Hallo!

Mijn naam is Hellen van den Heuvel. Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en woon in het mooie Deurne. Naast deze praktijk werk ik in de gehandicaptenzorg. 

Ik vind het fascinerend om te zien dat alles met elkaar samen hangt en dat ons systeem zichzelf ziek, maar dus ook weer beter kan maken.

Tijdens mijn leven ben ik de nodige hobbels en valkuilen tegengekomen, die deze fascinatie alleen maar groter hebben gemaakt. Hoe ik tegen de dagelijkse dingen aankijk, beschrijf ik o.a. in mijn Blog  en in mijn podcast

Ik houd ervan om met diepgang en passie met mensen om te gaan. De vraag achter de vraag herkennen en eraan bij te dragen dat deze vraag omgezet wordt in actie, waardoor het leven van die persoon op dat moment een stukje beter wordt.

Mijn manier van werken is met rust, beide benen op de grond en een vleugje humor. 

Gedurende de afgelopen jaren heb ik heel wat losse cursussen en opleidingen gevolgd. Hier vind je een overzicht daarvan. 

Ik vind het fijn dat je de weg naar mijn site hebt gevonden en hoop je snel een keer te ontmoeten.

Hellen


Dit is mijn praktijk

Ik huur mijn praktijk in het gebouw van GOED in Deurne. Het is een mooie lichte ruimte op de eerste verdieping, midden in het centrum van Deurne. 

Er is genoeg parkeergelegenheid en de praktijk ligt op loopafstand van het station. 

Heb je er al eens aan gedacht om je klacht op alle mogelijke manieren te bekijken. Dus lichamelijk, psychisch en emotioneel?

Daarmee kan ik je helpen, we gaan naar de kern, waardoor jij minder last ervaart.

Ik kijk met je mee in jouw energieveld, door me op jou af te stemmen. Hierdoor kan ik je meer bewust maken van wat er zich afspeelt, zodat de blokkades opgeruimd kunnen worden.

Ondertussen kan ik door te magnetiseren pijn verlichten en ballast verminderen. Je voelt je dan weer lekker in je vel, waardoor het zelfgenezend vermogen dat iedereen heeft zijn werk kan gaan doen.

Dit klinkt wat zweverig maar het zorgt er gewoon voor dat je lichaam en psyche zich herstellen. Net zoals het lichaam er bij een wondje in de huid ervoor zorgt dat de huid zich weer hersteld. 

Ik geloof niet in pleisters plakken, in symptoombestrijding. Je hebt er niks aan wanneer ik alles voor je oplos. Ik ga samen met jou kijken naar een oplossing die blijvend is, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de blokkades waar je last van had verminderen of verdwijnen en jij weer dichter bij jezelf komt.