Welkom!

Ik ben Hellen van den Heuvel, een HBO afgestudeerd energetisch therapeut met een passie voor het samenspel tussen lichaam en geest.

Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Mijn thuisbasis is het sfeervolle Deurne, en naast mijn praktijk werk ik in de gehandicaptenzorg.

Mijn inspiratie

Mijn fascinatie voor de wisselwerking tussen lichaam en psyche/intuïtie begon lang geleden en is alleen maar sterker geworden door de uitdagingen en valkuilen die ik zelf heb ervaren. Ik deel mijn perspectief op het leven en deze fascinatie in mijn blog, waarin ik mijn kijk op de dagelijkse dingen beschrijf.

Birgit
4
november 2021
“Hellen heeft magische handen en haar energie is prettig om bij te zijn. Dit klinkt zweverig maar Hellen is alles behalve dat. Hellen staat met beide benen op de grond en maakt vanuit daar contact met alle zwevende energieen, om ze het juiste, helende werk, te laten doen! Dankjewel 🙏🏻”

Mijn benadering

Ik benader mijn werk met diepgang, passie en een vleugje humor. Het herkennen van de diepere vraag achter de oppervlakte is mijn specialiteit. Ik geloof in het omzetten van die vraag in concrete actie, waardoor het leven van mijn cliënten een stukje beter wordt. Mijn aanpak is rustig en nuchter, beide benen stevig op de grond.

Mijn eigen groei

Elke ontmoeting met een cliënt leert me meer over mezelf en stelt me in staat anderen te helpen zich beter in hun vel te voelen. Ook ik heb diepe dalen gekend, zoals het verlies van mijn baan en de gevoelloosheid die daarmee gepaard ging. Maar dit dieptepunt werd mijn keerpunt, de start van mijn eigen reis naar innerlijke groei.

Jouw reis

Ik begrijp de drukte van het moderne leven en de uitdagingen om balans te vinden. Maar ik ben hier om je te laten zien dat welzijn binnen handbereik ligt, inclusief dat van jou. Mijn missie is duidelijk: jouw innerlijke kracht activeren, energie herstellen en blokkades verlichten door middel van magnetiseren.

Waarom ik dit doe

Ik geloof oprecht dat mensen het mooist zijn wanneer ze in hun innerlijke kracht staan en handelen vanuit hun kern. Mijn vreugde komt voort uit het helpen van anderen om contact te maken met hun eigen essentie, wat een positieve invloed heeft op henzelf en hun omgeving.

Magnetiseren voor welzijn

Magnetiseren en energetische therapie hebben mijn eigen leven getransformeerd. Ze hebben me geleerd dat alles wat ik ben en voel er mag zijn, en dat ik er werkelijk toe doe. Nu is het mijn beurt om dit geschenk met jou te delen. Mijn benadering is allesbehalve zweverig; het is praktisch, nuchter en gebaseerd op solide kennis.

Vertrouw op jouw kracht

Mijn doel is niet alleen om blokkades te verlichten en energie te herstellen, maar vooral om jou te helpen vertrouwen te herontdekken in je eigen innerlijke kracht. Dit krachtige gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen zal jou leiden naar een leven vol balans, vitaliteit en welzijn.

Mijn expertise

Mijn ervaring als "kameleon" in het aanpassen aan verwachtingen en het verliezen van mijn eigen authenticiteit maakt me een begrijpende gids die weet waar je vandaan komt. Mijn vierjarige HBO-opleiding heeft me de diepgewortelde kennis en praktische vaardigheden gegeven om effectieve begeleiding te bieden. Bij mij kun je rekenen op een nuchtere, praktische, en empathische benadering. Ik blink uit in het activeren van jouw innerlijke kracht en het herstellen van jouw energie, omdat ik geloof dat welzijn binnen ieders bereik ligt, inclusief dat van jou. Een overzicht van mijn opleidingen en cursussen vind je hier. 

Eef
4
juli 2021
“Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik ging met een rustig gevoel weer weg. Ook heb ik toch weer een extra stukje inzicht meegekregen en tips/tools hoe bewust om te gaan met bepaalde dingen. Erg fijn,dankjewel Hellen!”

Dit is mijn praktijk

Ik huur mijn praktijk in het gebouw van GOED in Deurne. Het is een mooie lichte ruimte op de eerste verdieping, midden in het centrum van Deurne. 

Er is genoeg parkeergelegenheid en de praktijk ligt op loopafstand van het station.