Praktijk voor Energetische Therapie

Home » Aanbod

Wat te doen als je niet blij bent met jezelf

  • Heb jij een kort lontje?

Merk je dat je vaak kortaf en geïrriteerd reageert op de meest simpele vragen en gebeurtenissen, en heb je hier meteen weer spijt van?

  • Kun je maar niet stoppen met piekeren?

Kon je je hoofd maar even uitzetten. Even rust en stilte ervaren. Even niks!

  • Voel je je regelmatig somber?

Situaties kunnen je niet meer zo raken, ook niet in de positieve zin. Je voelt je vlak, kan nergens meer echt voor warm lopen of je aan kapot ergeren.

  • Heb je het continu druk?

Er zitten echt te weinig uren in een dag! Je moet nog zoveel…… 

Van chaos en vermoeidheid naar volledige rust en vertrouwen

Hellen van den Heuvel | Energetisch Therapeut in Deurne

Het eerste gedeelte van mijn leven was niet makkelijk. Ik heb het nodige meegemaakt waardoor ik me vaak zo gevoeld heb, zoals ik hierboven beschrijf. Door me te gaan verdiepen in energetische therapie, deze te ervaren en hierin mijn eigen talenten te gaan ontwikkelen ben ik tot de fijne conclusie gekomen dat het ook anders kan.

Dat het gevoel wat ik jaren heb gehad, samen met de lichamelijke ongemakken, niet gewoon bij het leven horen maar dat je blij kunt zijn met je eigen lijf en met wie jij bent.

En dat gevoel wil ik doorgeven ik wil je laten ervaren hoe het is om energetisch in balans te zijn en je leren hoe je dit zelf kunt doen.

Wat levert je het op?

  • Ik ga je leren hoe je in het moment kunt leven, in het NU, zonder dat je het gevoel hebt dat je een toeschouwer bent of dat je geleefd wordt door de situaties en mensen om je heen.
  • Wanneer de energie stroomt, zie je dat terug in je lichaam dat soepel kan bewegen.
  • Wil je leren wat je lichaam te vertellen heeft? Zodat vage pijnklachten, verklaarbare (en dus oplosbare) pijnklachten worden?
  • Wanneer blokkades zijn opgelost, zul je genoeg energie hebben om de dag in te richten zoals jij dat wilt. En kun je ’s nachts goed slapen om je batterij weer op te laden.

Doordat er contact is met je eigen lichaam, komt er controle. Het klinkt misschien raar, maar als jij leert luisteren naar je lichaam, wat het aangeeft, heb je een keuze hoe je daar mee wilt omgaan.

Je zult zien dat je energielevel overdag stijgt, dat je ’s nachts goed kunt slapen. Je lichaam kan zich soepel bewegen, zonder vage pijnklachten in de nek, rug, buik of hoofd.

Je leeft in het NU, in contact met jezelf, maar ook met alles om je heen waardoor je beter met de situaties van alledag om kunt gaan.

Wat cliënten ervaren...

…..Een paar weken geleden ben ik met mijn probleem bij Hellen terechtgekomen. Zonder verwachting stapte ik in de behandeling omdat ik geen idee had wat er zou gebeuren en of ik überhaupt verder zou gaan komen in het oplossen van mijn probleem. Ik heb mezelf vanaf de eerste afspraak verbaast wat er allemaal gebeurde! Hellen is zo rustig en relaxt en ze pikt ontzettend veel op! Mijn klachten zijn ontzettend afgenomen in een paar behandelingen tijd en het fijne is dat ik geleerd heb hoe ik met sommige momenten en prikkels om moet gaan. Ik ben blij dat ik bij Hellen terecht ben gekomen!

26-05-2021

.........Toen ik bij hellen terecht kwam was ik een beetje de grip kwijt op mijzelf, wilde alle ballen in de lucht houden en dat gaat niet. Weet ik nu.
De rustige manier waarop hellen je je verhaal laat doen en met praktische tips je op weg helpt is zeer prettig. De behandeling die ze geeft heb ik ervaren als prettig en iets wat je echt voelt in je lichaam. Heb weer grip op mijn lijf en durf nee te zeggen. Hellen heeft mij echt geholpen om verder te kunnen en geleerd dat niet alle ballen door mij omhooggehouden hoeven worden. Ga vooral zo door met het mooie werk wat je doet......

20-12-2020

Stop met vechten, de oplossing ligt dichterbij dan je denkt.

Stop met vechten | Energetisch Therapeut in Deurne

Ik snap dat het allemaal heel ongrijpbaar is en klinkt. De energetische therapie. Ik leg je in een eerste consult dan ook zo goed mogelijk uit wat er gebeurt en wat ik doe. We beginnen ieder consult met een gesprekje, daarna begint het magnetiseren. Hiervoor gebruik ik een massagetafel waarop je comfortabel kunt gaan liggen. Ik vraag je alleen om je schoenen uit te doen en zal je minimaal aanraken.

Cliënten ervaren een consult als prettig en gaan met een groot gevoel van rust de deur uit. Door deze rust wordt het contact tussen je hoofd en je hart hersteld. Je leert beter luisteren en vertrouwen op je eigen systeem zodat je niet meer hoeft te vechten.

Dit is hoe een consult eruitziet.

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Na de kennismaking starten we met een anamnese. We bespreken de levensgeschiedenis, ziektegeschiedenis, klachten en wensen. In het eerste consult eindig ik ook met een korte behandeling. Na het consult ga ik aan de slag met jouw behandelplan, wat we dan in het tweede consult zullen bespreken.

Tijdens vervolgconsulten van 1 uur kan er verdiepend worden gewerkt naar jouw behandeldoelen. Oorzaken worden verder uitgediept en behandelingen worden verder afgestemd op jouw unieke proces.

Het aantal consulten is heel verschillend. Bij langdurige of chronische klachten zijn meer consulten nodig. Bij de 3e of 4e behandeling vindt er een evaluatie plaats. De prijs per consult bedraagd; 50 euro

Via onderstaande knop kun je een afspraak boeken in mijn praktijkagenda. Je klikt de behandeling aan die je wilt, de datum en de tijd aan die jouw uitkomen en die nog vrij zijn in de agenda. Daarna vul je kort wat gegevens in.

Wanneer ik de afspraak bevestigd heb, krijg je een bevestigingsmail van me, en staat de afspraak vast.

Na afloop van het consult stuur ik je een factuur via de mail, die je dan via een overmaking of I-Deal betaling kunt betalen.

Wat cliënten ervaren...

......Ik kwam bij Hellen terecht doordat ik al langere tijd een laag energieniveau heb. Daar kon ze wel iets mee gaf ze aan. Ik geloof in een combinatie van de reguliere en alternatieve geneeskunde. En de reguliere geneeskunde kan niet zoveel met moe zijn en een laag energieniveau. Ik was wel erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat Hellen doet en waarom. De behandelingen waren prettig. Hellen is rustig en er was voldoende ruimte voor mijn verhaal en de vraag wat ze nu eigenlijk precies doet. De behandelingen hebben mij zeker geholpen, ik heb meer energie. Wat ze nu precies doet heb ik gezien en hoe dat dan werkt weet ik niet, maar dat is ook niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het werkt!......

13-10-2020

.......In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terechtgekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare.

Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel.
Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!.....

01-07-2020

Veel gestelde vragen

Kun je mij wel helpen?
Wanneer je bereid bent om het contact met jezelf te herstellen en te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, kan ik je helpen.

Want ook het verlichten van pijn door magnetiseren of het anders leren, durven en kunnen kijken is helpend om je weer goed in je vel te laten zitten.

Kan dit naast mijn behandeling bij de specialist of in het ziekenhuis.
Zeker kan dit!

De energetische therapie is een aanvulling. Alles gaat in samenspraak. De consulten kunnen helpen bij de genezing of het herstel.

Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en zal ook nooit medicatie of een behandeling afraden.

Wat ik wel doe is zorgen dat je energiesysteem optimaal in staat is om op de behandeling die is ingezet te reageren, wat het herstel of de genezing alleen maar ten goede zal komen.
Kan ik me voorbereiden op een consult?
Als je voor de eerste keer komt zal ik je vragen om een anamneselijst in te vullen. Dit is een vragenlijst waarin je klachten, maar ook je ziektegeschiedenis in staat. Dit scheelt een hoop tijd tijdens de eerste behandeling.

Daarnaast kun je je niet voorbereiden op een consult. Ook niet op vervolgconsulten. De energie doet zijn werk en daar zul jij het resultaat van gaan voelen.

Praktijk informatie

Praktijk voor Energetische Therapie

Hellen van den Heuvel

Heuvelstraat 16

5751 HN, Deurne

KvK: 78492270

Telefoon; +31630437376

Email; praktijk@hellenvandenheuvel.nl

Ik werk volgens;

Openingstijden;

Maandag; Gesloten

Dinsdag; 10.00 - 22.00 uur

Woensdag; Gesloten

Donderdag; 10.00 - 22.00 uur

Vrijdag; 13.00 - 18.00 uur

Zaterdag; 10.00 - 17.00 uur

Zondag; Gesloten

Wil je eerst nog wat meer informatie, dan kan dit natuurlijk ook. Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen. 

Wat cliënten ervaren...

.......Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik ging met een rustig gevoel weer weg. Ook heb ik toch weer een extra stukje inzicht meegekregen en tips/tools hoe bewust om te gaan met bepaalde dingen. Erg fijn, dankjewel Hellen!

02-07-2021

.....Via mijn dochter kwam ik in de praktijk van Hellen. Hoewel mijn eerste gedachte en uitspraak was" ik wil dit niet!" , heb ik de behandeling als heel prettig ervaren. Hellen leerde me mijn energie te gebruiken om mijn emoties en pijn te controleren. Al bij de 3e sessie gaf ze aan dat dit de laatste zou zijn, wat ik erg abrupt maar ook eerlijk vond. Ik heb dus bewust even gewacht met het invullen van het evaluatieformulier om te ontdekken wat er werkelijk gebeurde als ik dit alleen doe. Hoewel ik totaal niet begrijp hoe het werkt geeft me dit wel het gevoel mezelf weer in balans te kunnen brengen. Bedankt Hellen, ik geef mijn ervaring zeker door aan anderen!

30-07-2021

Ben je er klaar mee om je somber te voelen? Pak dan nu de regie terug!