Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Jij verdient innerlijke harmonie en vitaliteit.

Laat me je begeleiden op de reis naar balans en rust met de volgende diensten:

Ik werk vanuit mijn intuïtie en maak ik gebruik van mijn heldere zintuigen om jou precies te bieden wat je nodig hebt. Mijn doel is om inzichten te verschaffen, blokkades op te lossen en nieuwe patronen te ontwikkelen. Hierdoor stimuleer ik je zelfgenezende vermogen en laat ik je energie vrij stromen, wat leidt tot meer innerlijke rust.

Diensten die ik bied

  • Gratis kennismaken (15 minuten) 

Je kunt vrijblijvend kennis maken met mij & mijn werk en of het iets voor je is. Tijdens deze magnetiseer behandeling laat ik je ervaren wat een energetische behandeling is en wat het voor je kan doen. 

  • Eerste Energetische Consult €85,- (90 minuten)

Tijdens ons eerste energetische consult beginnen we met het bespreken van de vragenlijst die je voorafgaand aan het consult hebt ingevuld. Dit helpt mij om een duidelijk beeld te krijgen van jouw behoeften en doelen. Dit is een belangrijk moment voor jou om je emoties en gedachten te delen, en ik sta altijd klaar om naar je te luisteren.  Na deze introductie gaan we direct aan de slag met een magnetiseerbehandeling om de energie in jouw systeem in beweging te brengen en innerlijke harmonie te bevorderen.

  • Vervolg Energetisch Consult €67,50 (60 minuten)

Met ingang van 01-01-2024 wordt deze prijs wegens stijgende kosten verhoogd naar €70,00.

Bij het vervolg energetisch consult bouwen we voort op wat we in ons eerste consult hebben besproken. We nemen de tijd om jouw ervaringen sinds het vorige consult te bespreken en dieper in te gaan op de uitdagingen die je hebt ondervonden. Na ons gesprek volgt opnieuw een magnetiseerbehandeling om de positieve energiestroom te behouden en je te ondersteunen op je weg naar emotioneel evenwicht en groei. Lees hier meer over deze diensten;

  • Energetische Sessie €37,50 (30 minuten)

Met ingang van 01-01-2024 wordt deze prijs wegens stijgende kosten verhoogd naar €40,00.

Ontdek diepe ontspanning en hernieuwde energie tijdens deze sessie. Naast het sturen van kalmerende energie naar je energieveld, bespreken we ook je klachten en deel ik praktische tips om je verder te helpen. Tijdens het magnetiseren kunnen we rustig praten en inzichten delen. Na de sessie voel je niet alleen fysieke ontspanning, maar ook helderheid in je geest. Voor meer diepgang en begeleiding kun je kiezen voor het 60 minuten durende energetisch consult. Lees hier meer over deze dienst;

  • Energize Your Life €22,-

Ontdek innerlijke harmonie en vitaliteit in slechts 22 dagen met mijn e-mailtraining! Je ontvangt dagelijkse e-mails vol inspirerende lessen, praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding om stress te verminderen, innerlijke kracht op te bouwen en balans te vinden. Geen zweverige taal, alleen duidelijke informatie, empathische ondersteuning en concrete tools om je welzijn te verbeteren. Lees hier meer over deze dienst;

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvangt voor de consulten.

Doordat mijn opleiding erkent is en voldoet aan de PLATO normen, zijn er een groot aantal zorgverzekeraars die mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Zeker de moeite waard om even na te kijken.

Beroepsvereniging:
VBAG; 22112008

RBCZ; 220031R

Link(s) naar zorgverzekeraar overzicht:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie


Hoe ik werk

Mijn holistische visie benadert niet alleen ziekte, maar de totale mens. Lichaam, emotie en psyche worden als een onlosmakelijke energetische eenheid beschouwd. We behandelen niet alleen de symptomen, maar richten ons op de kern van het probleem.

Ik kan storingen in het energiesysteem waarnemen en duiden met behulp van mijn heldere zintuigen. Deze informatie wordt professioneel, discreet en terughoudend behandeld.

Ik werk met het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen langs het lichaam (energieveld/aura), terwijl je op een behandeltafel ligt (je hoeft je hiervoor niet uit te kleden). De energie die ik stuur, kan je voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat je niets voelt, wat helemaal oké is omdat de energie toch zijn werk doet.

Na de behandeling kun je je koud, moe, emotioneel of loom voelen, wat normale reacties zijn die weer verdwijnen. Een tijdelijke verergering van oude klachten kan ook optreden, wat juist betekent dat de genezende energie actief is en doorstroming op gang komt. Het is belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren na de behandeling en voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen beter en sneller het lichaam kunnen verlaten.