Jij verdient innerlijke harmonie en vitaliteit.

Laat me je begeleiden op de reis naar balans en rust met de volgende diensten:

Als energetische therapeut help ik mensen zoals jij om balans te vinden, innerlijke kracht te ontdekken en hun energie te laten stromen. Mijn aanpak is praktisch en gericht op het herstellen van harmonie in je lichaam en geest.

Ik werk holistisch, wat betekent dat we niet alleen naar symptomen kijken, maar naar jou als een compleet persoon. Ons doel is om balans te herstellen en je welzijn te verbeteren, op alle lagen in je systeem.


Ben je aanvullend verzekerd?

Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvangt voor de consulten.

Doordat mijn opleiding erkent is en voldoet aan de PLATO normen, zijn er een groot aantal zorgverzekeraars die mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Zeker de moeite waard om even na te kijken.

Beroepsvereniging:
VBAG; 22112008

RBCZ; 220031R

Link(s) naar zorgverzekeraar overzicht:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie


Hoe ik werk

Mijn holistische visie benadert niet alleen ziekte, maar de totale mens. Lichaam, emotie en psyche worden als een onlosmakelijke energetische eenheid beschouwd. We behandelen niet alleen de symptomen, maar richten ons op de kern van het probleem.

Ik kan storingen in het energiesysteem waarnemen en duiden met behulp van mijn heldere zintuigen. Deze informatie wordt professioneel, discreet en terughoudend behandeld.

Ik werk met het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen langs het lichaam (energieveld/aura), terwijl je op een behandeltafel ligt (je hoeft je hiervoor niet uit te kleden). De energie die ik stuur, kan je voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat je niets voelt, wat helemaal oké is omdat de energie toch zijn werk doet.

Na de behandeling kun je je koud, moe, emotioneel of loom voelen, wat normale reacties zijn die weer verdwijnen. Een tijdelijke verergering van oude klachten kan ook optreden, wat juist betekent dat de genezende energie actief is en doorstroming op gang komt. Het is belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren na de behandeling en voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen beter en sneller het lichaam kunnen verlaten.