Welkom op de pagina van de Energetische Huiszuivering

Heb je ooit het gevoel gehad dat je je niet helemaal thuis voelt in je eigen huis? Dat er een onrustige sfeer hangt, alsof je bekeken wordt of niet op je gemak bent? Soms kan de energie in een ruimte verstoord raken door verschillende factoren, waardoor het moeilijk is om je optimaal te voelen. Ik begrijp dit en bied een oplossing om de harmonie en positieve energie in je leefomgeving te herstellen.

Verschillende vormen van energie

Onze omgeving kan doordrenkt zijn van diverse vormen van energie, die ons welzijn kunnen beïnvloeden. Ik identificeer en behandel verschillende bronnen van verstoring:

1. Achtergebleven emotie

Emoties zoals intens verdriet of heftige ruzies kunnen een blijvende indruk achterlaten in een ruimte. Deze negatieve emoties lijken soms te blijven hangen, zelfs nadat de personen die ze hebben ervaren al lang vertrokken zijn. Als je je in zo'n ruimte bevindt, kun je onbewust de negatieve energie oppikken, wat je eigen welzijn kan beïnvloeden. Ik verwijder deze ongewenste energie, waardoor je je weer in balans voelt.

2. Energie van vroegere bewoners

Iedereen laat een energetische afdruk achter waar ze zijn geweest. Dit is vergelijkbaar met een geur die blijft hangen. Soms kun je de energie voelen van vorige bewoners, zelfs als ze al lang zijn vertrokken. Deze aanwezigheid kan een gevoel van ongemak, angst of onrust veroorzaken. Mijn Energetische Huiszuivering helpt deze oude energie te verwijderen, waardoor je ruimte weer van jou wordt.

3. Kosmische energie

Er bestaan entiteiten met verschillende niveaus van bewustzijn op kosmisch niveau. Sommige zijn licht en snel, terwijl andere zwaar en traag zijn. Ik detecteer en behandel zware kosmische energie die zich hecht aan intense emoties, en zorg ervoor dat deze energie geen negatieve invloed meer heeft op jouw omgeving.

4. Communicatie van overledenen

Soms kunnen overledenen nog steeds proberen te communiceren met de levenden. Deze telepathische boodschappen kunnen worden waargenomen door zintuigen als zien, voelen, ruiken, horen of weten.

5. Begeleidende energieën

Engelen, spirituele gidsen, beschermengelen en voorouders zijn aanwezigheden die je kunnen bezoeken. Hoewel dit in eerste instantie angstaanjagend kan lijken, brengen deze wezens vaak rust en veiligheid. Ze zijn er om te beschermen en te ondersteunen, zonder je te dwingen. 


Ik kan je woning bevrijden van negatieve energieën en verstoringen. Ik zorg voor een grondige energetische reiniging van alle ruimtes, waardoor je je weer comfortabel en vredig zult voelen in je eigen huis. Ik herstel de positieve energie en harmonie, wat kan leiden tot een betere nachtrust en meer productiviteit.

In deze podcast vertel ik je meer

Tarieven

Ik werk per kwartier, omdat ieder huis en iedere ruimte anders is. De kosten hiervoor zijn €30,00 per kwartier. Ervaring leert dat ik gemiddeld tussen de 3 kwartier en 1 uur bezig ben in een huis. Reiskosten van €0,30 per kilometer zijn van toepassing als je buiten Deurne woont. Met een max. van 40km enkele reis

Neem contact met me op.

Als je merkt dat je huis niet meer aanvoelt als een plek van comfort en rust, sta ik klaar om je te helpen.  Laat me je helpen om je huis weer echt als thuis te laten voelen.

Boek hier meteen een afspraak


Ervaringen van anderen 

Ricardo
5
oktober 2023
“Op donderdag 17 augustus is Hellen bij ons thuis geweest om heel ons huis te reinigen. Dit omdat we ten einde raad waren met onze jongste dochter. Ze wilde niet slapen en was helemaal hysterisch. Nadat alles gereinigd was en we een flesje met wonder water (zoals we dit zelf noemen) van Hellen hadden gekregen sliep ze als een Roosje! We zijn zo blij en dankbaar dat Hellen ons geholpen heeft!”
Joyce
5
februari 2023
“Ook al geloof je niet altijd in deze bijzondere krachten. Hebben wij dit enorm positief ervaren!

Ons huis is helemaal gereinigd, weg met oude energie en de rust terug gekeerd.
Ons zoontje sliep al maanden niet meer, heel onrustig en meerdere malen per nacht eruit. Na 2 weken, dat Hellen bij ons is geweest. Slaapt hij heerlijk in zijn eigen bed en gaat hij weer met rust naar bed!!
Zo blij met deze hulp..

De rust & positieve energie, voelen wij ook als ouders. Wij voelen ons meer welkom in ons nieuw opgeknapte huis.

Het flesje water, zal altijd bewaard worden. Het doet echt wonderen, dankjewel!!!”
Danielle
5
februari 2023
“Wij kochten een huis van meer dan 100 jaar oud. Op sommige plekken in het huis hing een heel akelig ‘gevoel’. Omdat onze kinderen altijd al slechte slapers zijn geweest hebben we ons huis laten reinigen in de hoop dat ze hier niet nog slechter zouden slapen. Wijzelf hebben sinds de reiniging een beter gevoel op sommige plekken van het huis, we voelden ons meteen thuis en ook de kinderen hebben niet hoeven wennen. Ze slapen nog steeds niet geweldig maar wel al beter dan voorheen. Erg blij dat we dit hebben gedaan.”

...Onze dochter had de eerste nacht een nachtmerrie maar heeft daarna weer rustig geslapen en de overige dagen als een roosje geslapen😊 super fijn! Ze is nog wel bang om alleen naar beneden te gaan maar is denk ook een stukje gewenning....

 

....Ik ben bij Hellen geweest voor mijn dochter Fleur. Ze heeft ons vele handvaten gegeven en ook ons huis gezuiverd. Heel lief, rustig en warm persoon. De oefeningen die ze mij dochter gegeven heeft doen we dagelijks en ze zit veel beter in haar vel. Geweldig!!...