Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Soms is het zo dat je je niet thuis voelt in je eigen huis. Dat je je niet op je gemak voelt, je voelt je opgelaten, bekeken, je hebt geen rust. 


Er zijn verschillende vormen van energie die je kunt ervaren

Achtergebleven emotie;

Wanneer er een situatie is geweest in een ruimte dat mensen een flinke ruzie of een intens verdriet hebben ervaren, kan die emotie in een ruimte blijven hangen en zich blijven herhalen. Ook als de personen al lang niet meer in de ruimte zijn geweest.

Wanneer je dan in dezelfde ruimte komt kan deze onprettig aanvoelen. Je kunt deze emotie overnemen, alsof het van jezelf is.

Deze energie kan in een ruimte blijven hangen tot er een energetische zuivering plaats vindt.

 

Vroegere bewoners.

Iedereen laat energie achter. Je kunt dit zien als sigarettenrook of een sterke parfumlucht.

Deze energie kan blijven hangen in een ruimte, ook als die personen niet meer in de woning wonen. Dit kan verklaren dat de lucht wat zwaarder voelt. Je voelt je angstig, onprettig of bekeken.

 

Kosmische energie;

Dit zijn levensvormen die op een kosmisch niveau bestaan. Ze bezitten een bepaalde mate van bewustzijn, maar zijn vaak niet bezig met wat er om hen heen gebeurt. Deze energie kan heel licht en snel of heel zwaar, traag en log zijn.

Lichte kosmische energie zorgt vaak niet voor klachten.

De zwaardere variant kun je soms ervaren. Deze energie voelt zich aangetrokken tot heftige emoties, (ze zijn vaak te vinden in ziekenhuizen, gevangenissen en psychiatrische inrichtingen) wat maakt dat zij zich kunnen hechten aan een persoon.

 

Telepathische boodschappen van overledenen;

Het kan zo zijn dat je een persoon waarneemt die overleden is. Je kunt deze persoon dan zien, voelen, ruiken, horen of weten dat hij/zij er is. Het gaat dan om een persoon in geestelijke vorm die aan je verschijnt, met een boodschap.

Deze boodschappen zijn vaak bedoeld als afsluiting. De overledene wil laten weten dat alles oké is met hem/haar.

Of de overledene zit nog met een onopgeloste vraag, die hem/haar belemmert om door te reizen.

 

Engelen, spirituele gidsen, beschermengelen, voorouders, enz.;

Wanneer je wordt bezocht door een van deze wezens uit een hogere spirituele sfeer, kan dit angst oproepen. Maar vaak zal de energie van deze wezens juist heel rustig, vertrouwd en veilig aanvoelen. Deze wezens komen vaak om je te beschermen of te ondersteunen. Zij zullen niks opleggen of je een richting induwen. Ook wanneer je geen contact wilt kun je dit aan ze duidelijk maken en zullen ze dit respecteren.


Ik kan je huis energetisch voor je reinigen. Ik zorg dan dat er oude energie verwijderd wordt en schone, frisse, voor jou aangename energie in de ruimtes terug gezet wordt. Ik neem altijd het hele pand mee en behandel alle ruimtes, niet alleen de ruimte waar je je het minst prettig voelt. 

Hierdoor zul je je meer thuis voelen in je eigen huis, productiever zijn en beter/rustiger kunnen slapen. 

De kosten zijn €75,- ervan uitgaand dat ik niet langer dan 1 uur bezig ben. Hierna worden de kosten per kwartier verhoogd met €18,75 

Ook vraag ik reiskosten (€0,22 p/km) wanneer het buiten Deurne is. 


Ervaringen van anderen 

Joyce
5
februari 2023
“Ook al geloof je niet altijd in deze bijzondere krachten. Hebben wij dit enorm positief ervaren!

Ons huis is helemaal gereinigd, weg met oude energie en de rust terug gekeerd.
Ons zoontje sliep al maanden niet meer, heel onrustig en meerdere malen per nacht eruit. Na 2 weken, dat Hellen bij ons is geweest. Slaapt hij heerlijk in zijn eigen bed en gaat hij weer met rust naar bed!!
Zo blij met deze hulp..

De rust & positieve energie, voelen wij ook als ouders. Wij voelen ons meer welkom in ons nieuw opgeknapte huis.

Het flesje water, zal altijd bewaard worden. Het doet echt wonderen, dankjewel!!!”
Danielle
5
februari 2023
“Wij kochten een huis van meer dan 100 jaar oud. Op sommige plekken in het huis hing een heel akelig ‘gevoel’. Omdat onze kinderen altijd al slechte slapers zijn geweest hebben we ons huis laten reinigen in de hoop dat ze hier niet nog slechter zouden slapen. Wijzelf hebben sinds de reiniging een beter gevoel op sommige plekken van het huis, we voelden ons meteen thuis en ook de kinderen hebben niet hoeven wennen. Ze slapen nog steeds niet geweldig maar wel al beter dan voorheen. Erg blij dat we dit hebben gedaan.”

...Onze dochter had de eerste nacht een nachtmerrie maar heeft daarna weer rustig geslapen en de overige dagen als een roosje geslapen😊 super fijn! Ze is nog wel bang om alleen naar beneden te gaan maar is denk ook een stukje gewenning....

 

....Ik ben bij Hellen geweest voor mijn dochter Fleur. Ze heeft ons vele handvaten gegeven en ook ons huis gezuiverd. Heel lief, rustig en warm persoon. De oefeningen die ze mij dochter gegeven heeft doen we dagelijks en ze zit veel beter in haar vel. Geweldig!!...