Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

"Gratis inspiratiemail: Energiek evenwicht en kracht"

Vind balans, ontdek innerlijke kracht en laat energie stromen

Welkom bij de Inspiratiemail: Energiek evenwicht en kracht!

Ben je op zoek naar manieren om je innerlijke kracht te ontdekken en evenwicht in je leven te vinden? Dan ben je hier op de juiste plek.

Binnen mijn praktijk bied ik een praktische en concrete benadering voor welzijn. Samen zullen we je innerlijke kracht ontdekken, subtiele lichaamssignalen herkennen, besluitvorming begeleiden en je ondersteunen bij perfectionisme en ontspanning. En dit alles zonder zweverige taal, maar met een levendige, humoristische en empathische communicatie.

Wat kun je verwachten?

Welkom bij de gratis Inspiratiemail die speciaal is ontworpen om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar balans, innerlijke kracht en energieherstel. Iedere woensdag verstuur ik deze mail. Hier vind je een overzicht van wat je kunt verwachten:

Week 1: Innerlijke kracht en Balans
In onze eerste week gaan we diep in op het onderwerp "Ontdek je Innerlijke Kracht." Samen zullen we activiteiten verkennen om je persoonlijke kracht te identificeren, te versterken en toe te passen.

Week 2: Energie in balans brengen
In de tweede week leren we "Energie in Balans Brengen voor Dagelijkse Vitaliteit." Ontdek de tekenen van onevenwichtige energie en leer ademhalingstechnieken en visualisatieoefeningen.

Week 3: Besluiteloosheid en Overprikkeling Aanpakken
De derde week staat in het teken van "Besluiteloosheid overwinnen en Overprikkeling verminderen." Leer triggers voor besluiteloosheid herkennen, strategieën voor besluitvorming en oefeningen bij overprikkeling.

Week 4: Holistische Gezondheid
In onze vierde week duiken we in het concept van "Holistische Welzijn." Ontdek de holistische benadering van gezondheid.

Maak kans op een Gratis energie sessie t.w.v. €37,50!

Wanneer je je inschrijft voor de inspiratiemail, maak je ook kans op een energie sessie, geheel gratis. Iedere 2de en 4de dinsdag van de maand geef ik zo'n sessie weg.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een vijftal vragen in te vullen. Deze vind je in de aanmeldmail van deze inspiratiemail.

Schrijf je nu in voor de Inspiratiemail en begin jouw reis naar innerlijke harmonie, balans en vitaliteit!

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik ben er om jou te ondersteunen op je reis naar energiek evenwicht en kracht.

Laten we samen bouwen aan een leven vol vitaliteit en welzijn!