Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Gratis kennismaking sessie 15 min. 

Tijdens deze minibehandeling, laat ik je kennis maken met het magnetiseren. Op deze manier voel je of deze vorm van therapie wat voor je is. Je ervaart een klein beetje wat de energetische therapie voor je kan doen. (Dit geld niet voor het behandelen van hooikoorts alleen)


Magnetiseren / Energetische behandeling

Er zijn verschillende mogelijkheden die ik hierin aanbied. 

Wat is magnetiseren?

Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energie verstoort en is er dus meer negatieve energie aanwezig dan positieve energie, dan kan je last krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn, vastzittende schouders of een druk op de maag. Magnetiseren houdt in dat er een polariteitsenergie wordt overbracht naar de persoon die de klachten heeft. Door middel van het overbrengen van deze energie wordt het lichaam weer in balans gebracht en nemen de klachten af.

Hoe wordt de energie overgedragen?
Ik geef met mijn handen helende energie aan jou door. Ik fungeer dus eigenlijk als een soort doorgeefluik. Door mijn handen op of boven de pijnlijke plek te houden begint de energie te stromen en begint de helende werking op het lichaam.

Wanneer weet je of het werkt?
Dit is per persoon en per klacht verschillend. Als je hoofdpijn hebt dan kan je het na 10 minuten al vernemen, de hoofdpijn is weg. Maar heb je al langere tijd last van een klacht, bijvoorbeeld vastzittende schouders door stress, dan kan je pas de volgende dag of een paar dagen later verlichting voelen.

Een klacht die al een jaar aanwezig is, kan niet in één dag over zijn. Hiervoor adviseer ik om een consult te plannen, zodat we via een intake en behandelplan aan de slag gaan. 

Er zijn verschillende behandelingen die ik hierin aanbied, dit zijn de mogelijkheden hierin

Energetische huisreiniging

Energetische huisreiniging

Soms is het zo dat je je niet thuis voelt in je eigen huis. Dat je je niet op je gemak voelt, je voelt je opgelaten, bekeken, je hebt geen rust. 

Dit kan eraan liggen dat er een ophoping van oude energie in je huis zit. Je kunt dit vergelijken met rook. Wanneer een ruimte vol met rook staat, is het lastiger om in te wonen. In te ademen, te slapen en te leven. 

Ik kan je huis energetisch voor je reinigen. Ik zorg dan dat er oude energie verwijderd wordt en schone, frisse, voor jou aangename energie in de ruimtes terug gezet wordt. Ik neem altijd het hele pand mee en behandel alle ruimtes, niet alleen de ruimte waar je je het minst prettig voelt. 

Hierdoor zul je je meer thuis voelen in je eigen huis, productiever zijn en beter/rustiger kunnen slapen. 

Energetische huisreiniging

Online trainingen

Online trainingen

Op je eigen tempo, in je vertrouwde omgeving werken aan je zelfontwikkeling. Leer jezelf kennen waardoor je beter in je vel komt en met beide benen op de grond kunt meebewegen met het leven.

Aanbod van de trainingen; 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvangt voor de consulten.

Doordat mijn opleiding erkent is en voldoet aan de PLATO normen, zijn er een groot aantal zorgverzekeraars die mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Zeker de moeite waard om even na te kijken.

Beroepsvereniging:
VBAG; 22112008

RBCZ; 220031R

Link(s) naar zorgverzekeraar overzicht:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie


     Voorwaarden consult;

     • Betaling is per overschrijving direct na het consult
     • Deze tarieven gelden van 1 januari 2023 t/m 31 december 2023
     • Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden geheel in rekening gebracht
     • Bij een huisreiniging buiten Deurne, vraag ik reiskosten; €0,22 p/km

     Mijn consulten worden deels vergoed door de zorgverzekering. Kijk dit altijd even goed na bij je eigen zorgverzekering.