Ontdek de kracht van magnetiseren

"In balans door energie"

Wat is magnetiseren nu eigenlijk?

Kijk, we dragen allemaal een mix van positieve en negatieve energie door ons lichaam. Zodra die balans verstoord raakt en de negativiteit de overhand neemt, kunnen zowel fysieke als mentale klachten opduiken. Denk aan die vervelende hoofdpijn, stijve schouders of dat drukkende gevoel in je buik. Magnetiseren gaat over het doorgeven van een polariteitsenergie aan degene die met deze klachten worstelt. Deze energieboost herstelt de harmonie en verzacht de klachten.

Jouw energetische reset

In een notendop is magnetiseren als het opladen van jezelf, het deblokkeren van energiestromen, ontspannen en het activeren van je innerlijke kracht. Het is een praktische en heldere manier om welzijn en balans te bereiken in ons drukke leven. Met magnetiseren help ik je om deze balans te vinden en te behouden, zodat je je beste zelf kunt zijn.

Net zoals je je telefoon aan de lader legt om energie bij te tanken, kun je met magnetiseren je eigen innerlijke energiebalans herstellen.

  • Energiebalans: Vergelijk het met een weegschaal. Magnetiseren helpt de weegschaal weer in evenwicht te brengen door positieve energie toe te voegen.

  • Stagnatie: Denk aan een verstopte waterleiding. Magnetiseren deblokkeert energiestromen, zodat de energie weer vrij kan stromen.

  • Ontspanning: Vergelijk het met een diepe ademhaling na een stressvolle dag. Magnetiseren helpt je ontspannen en je lichaam en geest te herstellen.

  • Innerlijke kracht: Het is als het aanzetten van een innerlijke 'superkracht'. Magnetiseren helpt je om je sterker, positiever en meer in balans te voelen.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Wees gerust, het is echt niet ingewikkeld! Ik geef met liefdevolle handen helende energie aan jou door. Ik fungeer als een soort doorgeefluik voor deze energie. Mijn handen rusten op, of net boven, de plek waar jij pijn of ongemak ervaart. Al snel voel je die energie stromen. Deze helende kracht begint te werken in je lichaam, begeleid door mijn aanraking.

Jouw energetische lagen

Stel je aura voor als een prachtige puzzel met verschillende lagen die samenwerken om jouw innerlijke balans en vitaliteit te creëren. Deze lagen omvatten:

  • Fysieke laag - Het beschermende schild: Vergelijk het met een stevig schild om je lichaam dat je beschermt tegen fysieke invloeden. Wanneer deze laag gezond is, voel je je energiek en in balans.

  • Emotionele laag - De kleuren van gevoelens: Denk aan een regenboog van kleuren die emoties vertegenwoordigen. Magnetiseren helpt om deze kleuren helder en evenwichtig te houden, zodat je emotioneel in balans bent.

  • Mentale laag - Gedachten als bouwstenen: Deze laag is als een bouwwerk van gedachten en ideeën. Magnetiseren helpt bij het opruimen van mentale rommel en het organiseren van je gedachten.

  • Spirituele laag - De innerlijke gids: De spirituele laag wijst je de juiste richting in het leven. Het is alsof je een innerlijke gids hebt die je helpt bij beslissingen en het vinden van je levensdoel.

Wanneer zie je resultaat?

Tja, elke persoon en klacht zijn anders.

Stel, je hebt last van hoofdpijn. Na slechts 10 minuten kun je soms al verlichting voelen. Maar bij langdurige kwesties, zoals die vastzittende schouders door stress, kan het zijn dat de verlichting pas een dag later of zelfs enkele dagen later komt. Heb geduld met klachten die al een poosje meegaan; die verdwijnen niet in één dag. Voor zulke gevallen raad ik aan om een consult te plannen. We nemen samen een intake door en maken een plan om gericht aan de slag te gaan.