Praktijk voor Energetische Therapie

Home » Reacties van cliënten

Hieronder staan een aantal reacties van mensen die bij mij zijn geweest voor een consult.

Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik ging met een rustig gevoel weer weg. Ook heb ik toch weer een extra stukje inzicht meegekregen en tips/tools hoe bewust om te gaan met bepaalde dingen. Erg fijn,dankjewel Hellen!

02-07-2021

 

Een paar weken geleden ben ik met mijn probleem bij Hellen terechtgekomen. Zonder verwachting stapte ik in de behandeling omdat ik geen idee had wat er zou gebeuren en of ik überhaupt verder zou gaan komen in het oplossen van mijn probleem. Ik heb mezelf vanaf de eerste afspraak verbaast wat er allemaal gebeurde! Hellen is zo rustig en relaxt en ze pikt ontzettend veel op! Mijn klachten zijn ontzettend afgenomen in een paar behandelingen tijd en het fijne is dat ik geleerd heb hoe ik met sommige momenten en prikkels om moet gaan. Ik ben blij dat ik bij Hellen terecht ben gekomen!

26-05-2021

 

Ik ben een fervent hardloper en merkte dat ik met mijn lichaam uit balans was. Ook had ik last van mijn linkerschouder door een val.
Ik ben naar Hellen gegaan onder het mom van baat het niet dan schaadt het niet. Na 3 behandelingen namen mijn klachten af en inmiddels 3 maanden verder zijn ze zelfs helemaal verdwenen en loop ik weer 3 keer per week mijn rondje.
Hellen werkt op een prettige rustige wijze en neemt de tijd om goed naar je te luisteren en vervolgens goed op je af te stemmen. Heel prettig!

10-04-2021

 

.........Toen ik bij hellen terecht kwam was ik een beetje de grip kwijt op mijzelf, wilde alle ballen in de lucht houden en dat gaat niet. Weet ik nu.
De rustige manier waarop hellen je je verhaal laat doen en met praktische tips je op weg helpt is zeer prettig. De behandeling die ze geeft heb ik ervaren als prettig en iets wat je echt voelt in je lichaam. Heb weer grip op mijn lijf en durf nee te zeggen. Hellen heeft mij echt geholpen om verder te kunnen en geleerd dat niet alle ballen door mij omhooggehouden hoeven worden. Ga vooral zo door met het mooie werk wat je doet......

20-12-2020

 

Ik heb meerdere behandelingen genoten bij Hellen, het heeft bij mij veel (problemen) weggenomen (werkt prima).

12-07-2020

 

.......In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terechtgekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare.

Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel.
Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!.....

01-07-2020

 

.......Ik kwam bij Hellen terecht doordat ik al langere tijd een laag energieniveau heb. Daar kon ze wel iets mee gaf ze aan. Ik geloof in een combinatie van de reguliere en alternatieve geneeskunde. En de reguliere geneeskunde kan niet zoveel met moe zijn en een laag energieniveau. Ik was wel erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat Hellen doet en waarom. De behandelingen waren prettig. Hellen is rustig en er was voldoende ruimte voor mijn verhaal en de vraag wat ze nu eigenlijk precies doet. De behandelingen hebben mij zeker geholpen, ik heb meer energie. Wat ze nu precies doet heb ik gezien en hoe dat dan werkt weet ik niet, maar dat is ook niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het werkt!......

13-10-2020

 

Ik ben bij Hellen geweest voor mijn dochter Fleur. Ze heeft ons vele handvaten gegeven en ook ons huis gezuiverd. Heel lief, rustig en warm persoon. De oefeningen die ze mij dochter gegeven heeft doen we dagelijks en ze zit veel beter in haar vel. Geweldig!!

01-07-2020