Hieronder staan een aantal reacties van mensen die bij mij zijn geweest voor een consult.

Onder aan de pagina kun ook jij jouw ervaringen over een consult bij mij delen 😊

Reacties

Els Kuipers
een maand geleden

Toen ik bij hellen terecht kwam was ik een beetje de grip kwijt op mijzelf,wilden alle ballen in de lucht houden en dat gaat niet. Weet ik nu.
De rustige manier waarop hellen je je verhaal laat doen en met praktische tips je op weg helpt is zeer prettig. De behandeling die ze geeft heb ik ervaren als prettig en iets wat je echt voelt in je lichaam. Heb weer grip op mijn lijf en durf nee te zeggen. Hellen heeft mij echt geholpen om verder te kunnen en geleerd dat niet alle ballen door mij omhoog gehouden hoeven worden. Ga vooral zo door met het mooie werk wat je doet.

Jacqueline Mennen
3 maanden geleden

Ik kwam bij Hellen terecht doordat ik al langere tijd een laag energieniveau heb. Daar kon ze wel iets mee gaf ze aan. Ik geloof in een combinatie van de reguliere en alternatieve geneeskunde. En de reguliere geneeskunde kan niet zoveel met moe zijn en een laag energieniveau. Ik was wel erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat Hellen doet en waarom. De behandelingen waren prettig. Hellen is rustig en er was voldoende ruimte voor mijn verhaal en de vraag wat ze nu eigenlijk precies doet. De behandelingen hebben mij zeker geholpen, ik heb meer energie. Wat ze nu precies doet heb ik gezien en hoe dat dan werkt weet ik niet, maar dat is ook niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het werkt!

J.j Van den heuvel
6 maanden geleden

Ik heb meerdere behandelingen genoten bij Hellen, het heeft bij mij veel (problemen) weggenomen (werkt prima).

Jan

Lisette van Hugten
7 maanden geleden

In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terecht gekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare.
Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel.
Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!

Inge Elbers
7 maanden geleden

Ik ben bij Hellen geweest voor mijn dochter Fleur. Ze heeft ons vele handvaten gegeven en ook ons huis gezuiverd. Heel lief, rustig en warm persoon. De oefeningen die ze mij dochter gegeven heeft doen we dagelijks en ze zit veel beter in haar vel. Geweldig!!

Reactie plaatsen