Home » Voor wie

Verschillende soorten behandelingen

Ik bied verschillende soorten behandelingen aan. Zodat er altijd wat bij zit wat nu het beste bij je past.

Ik zal ze even toelichten. 

Een energetische behandeling kan helpend zijn bij kinderen en volwassenen die lichamelijk, psychisch en/of emotioneel klachten hebben. 

Hierbij is niet het wegnemen van de klacht het belangrijkste (symptoombestrijding), maar het vinden van verstoringen en blokkades in het energiesysteem. Als de energie weer stroomt door het lichaam, zal het opnieuw in balans komen. Deze behandeling dringt zelfs door tot op celniveau.

Door het magnetiseren kan ik je energieveld weer even opschonen en een boost geven. Dit resulteert erin dat je meer rust en ruimte voelt. Het zet je weer in je kracht en geeft een ontspannen gevoel.

Kleine blokkades en verstoringen kunnen hierbij opgelost worden, echter de kern van het probleem kan in deze korte tijd niet aangepakt worden. Hiervoor adviseer ik om een behandeling met intake te plannen.

Kleuren kunnen veel zeggen en verduidelijken over de blokkades die je voelt en de uitdagingen die je wellicht nog aan mag gaan. Door deze kleuren inzichtelijk te maken en te koppelen aan de chakra’s ontstaat er inzicht over de klacht.

Deze behandeling is niet los te boeken

De Bach Remedies helpen vooral wanneer je emotioneel uit balans bent. Ze geven net dat extra steuntje in de rug en zijn een mooie aanvulling op mijn behandelingen.

Een flesje Bach-Bloesem is niet los verkrijgbaar. 

Energetische therapie kan ook worden ingezet als ondersteuning bij andere professionals met behandelvormen zoals fysiotherapie en psychotherapie. De behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Ga bij twijfel altijd naar de huisarts.

Spreekt dit je aan en denk je dat ik je kan helpen?

Maak dan een afspraak met me en ik spreek je snel. 

Ervaringen van anderen;