Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Voor wie is energetische therapie geschikt?

Voor sterke denkers die...

Overprikkeling ervaren:

Het moderne leven kan hectisch zijn, en overprikkeling is een veelvoorkomend probleem. Als jij je constant gestrest, overweldigd of uitgeput voelt, kan energetische therapie jou helpen om de rust en balans terug te vinden.

Worstelen met besluiteloosheid:

Beslissingen nemen kan moeilijk zijn, vooral als je vastzit in een spiraal van twijfel. Ik bied praktische begeleiding om je te helpen bij het nemen van heldere, weloverwogen beslissingen.

Op zoek zijn naar balans:

Balans is de sleutel tot welzijn. Als je merkt dat je leven uit balans is geraakt, kan ik je ondersteunen bij het herstellen van die innerlijke harmonie.

Mijn aanpak:

Bij mijn praktijk geloof ik in een holistische aanpak. Ik kijk niet alleen naar symptomen, maar naar jou als geheel. Met empathie, humor en duidelijke tools help ik jou om je innerlijke kracht te activeren, je energie te herstellen en welzijn te vinden in de drukke wereld waarin we leven.

Als jij jezelf herkent in bovenstaande situaties en op zoek bent naar praktische stappen om jouw innerlijke harmonie en vitaliteit te herstellen, ben je hier op de juiste plek.

Laten we samen werken aan jouw welzijn!

Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen we jouw reis naar innerlijke harmonie en vitaliteit beginnen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op deze bijzondere reis.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvangt voor de consulten.

Doordat mijn opleiding erkent is en voldoet aan de PLATO normen, zijn er een groot aantal zorgverzekeraars die mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Zeker de moeite waard om even na te kijken.

Beroepsvereniging:
VBAG; 22112008

RBCZ; 220031R

Link(s) naar zorgverzekeraar overzicht:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie

     Voorwaarden consult;

     • Betaling is per overschrijving direct na het consult
     • Deze tarieven gelden van 1 januari 2024 t/m 31 december 2024
     • Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden geheel in rekening gebracht
     • Bij een huisreiniging buiten de gemeente Deurne, vraag ik reiskosten; €0,22 p/km

     Mijn consulten worden deels vergoed door de zorgverzekering. Kijk dit altijd even goed na bij je eigen zorgverzekering. 

     Veelgestelde Vragen:

     Wat is magnetiseren precies?

     Magnetiseren is een holistische benadering die zich richt op het herstellen van de energiebalans in het lichaam. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het vrijmaken van geblokkeerde energie en het bevorderen van innerlijke rust.

     Is energetische therapie geschikt voor mij?

      Absoluut! Energetische therapie is geschikt voor nuchtere denkers die op zoek zijn naar concrete tools om innerlijke harmonie en vitaliteit te vinden. Het richt zich op het verminderen van overprikkeling en het herstellen van energie in een drukke wereld.

     Hoeveel sessies heb ik nodig?

     Het aantal sessies varieert per persoon en situatie. We kunnen samen bepalen wat het beste voor jou werkt. Soms kunnen enkele sessies al merkbare verbeteringen brengen, maar het kan ook zinvol zijn om een pakket te overwegen voor een meer diepgaande transformatie.

     Zijn de resultaten blijvend?

      De resultaten van energetische therapie kunnen blijvend zijn, vooral als je openstaat voor innerlijke groei en het toepassen van de geleerde technieken in je dagelijks leven.

     Hoe kan ik een sessie boeken?

     Je kunt eenvoudig een sessie boeken in mijn online agena. Klik hiervoor op; Afspraak maken.