Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Wil je leren hoe je met je eigen gevoeligheid om kunt gaan?

Lees dan snel verder.

  • Je gaat leren hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet alles van iedereen overneemt. 
  • Je kunt weer voluit aan het leven deelnemen. Zonder het vermijden van drukke plaatsen of sociale gebeurtenissen.
  • Als je goed op je gronding let, dit consequent toepast en ook alles wat je niet nodig hebt, kunt afvoeren. Ga je een stuk lichter door het leven!
  • Ik ga je leren hoe je in het moment kunt leven, in het NU, zonder dat je het gevoel hebt dat je een toeschouwer bent of dat je geleefd wordt door de situaties en mensen om je heen.
  • Wanneer de energie stroomt, zie je dat terug in je lichaam dat soepel kan bewegen.
  • Wanneer blokkades zijn opgelost, zul je genoeg energie hebben om de dag in te richten zoals jij dat wilt. En kun je ’s nachts goed slapen om je batterij weer op te laden.

Zo wil ik me niet meer voelen!

"Ik was er zo klaar mee!! Met dit gevoel van continu “aan” staan.

Moe door alle indrukken, energieën van iedereen. Mijn antennes/energieveld stonden mijlenver uit, wat ervoor zorgde dat ik de emoties van de mensen om me heen meteen overnam.

Ik voelde me gevangene van mijn gevoeligheid"


Van chaos en vermoeidheid naar volledige rust en vertrouwen

Hellen van den Heuvel | Energetisch Therapeut in Deurne

Ik ben er pas rond mijn 15de jaar achter gekomen dat ik hoog gevoelig ben. Eerder had ik geen idee, waardoor ik me vaak zo gevoeld heb, zoals ik hierboven beschrijf.

Ik kwam via via bij een energetisch therapeut terecht.

Doodeng vond ik het, want wat ging er gebeuren en zou diegene gewoon zien wat ik dacht? Maar ik voelde ook dat het zo niet langer meer ging, dat ik volle snelheid op een burn-out of depressie afging en dat was het laatste wat ik wilde..

Wat een verademing was dat! Ik ervaar weer rust, ik ervaar controle en ik ben weer in contact.

Dit is waar ik naar zocht en wat ik andere mensen wil leren, wil laten ervaren.

Echt jezelf zijn, in contact en met controle. Heerlijk dit.

Vandaar dat ik zelf de opleiding tot energetisch therapeut ben gaan doen en nu klaar ben om jou te gaan helpen!

Wat cliënten ervaren...

.........Toen ik bij hellen terecht kwam was ik een beetje de grip kwijt op mijzelf, wilde alle ballen in de lucht houden en dat gaat niet. Weet ik nu.
De rustige manier waarop hellen je je verhaal laat doen en met praktische tips je op weg helpt is zeer prettig. De behandeling die ze geeft heb ik ervaren als prettig en iets wat je echt voelt in je lichaam. Heb weer grip op mijn lijf en durf nee te zeggen. Hellen heeft mij echt geholpen om verder te kunnen en geleerd dat niet alle ballen door mij omhooggehouden hoeven worden. Ga vooral zo door met het mooie werk wat je doet......


Sta stevig in je schoenen


Stop met vechten, de oplossing ligt dichterbij dan je denkt.

Stop met vechten | Energetisch Therapeut in Deurne

Ik snap dat het allemaal heel ongrijpbaar is en klinkt. De energetische therapie. Ik leg je in een eerste consult dan ook zo goed mogelijk uit wat er gebeurt en wat ik doe. We beginnen ieder consult met een gesprekje, daarna begint het magnetiseren. Hiervoor gebruik ik een massagetafel waarop je comfortabel kunt gaan liggen. Ik vraag je alleen om je schoenen uit te doen en zal je minimaal aanraken.

Hoe een consult er verder uitziet kun je hier lezen.

Cliënten ervaren een consult als prettig en gaan met een groot gevoel van rust de deur uit. Door deze rust wordt het contact tussen je hoofd en je hart hersteld. Je leert beter luisteren en vertrouwen op je eigen systeem zodat je niet meer hoeft te vechten.Wat cliënten ervaren...

......Ik kwam bij Hellen terecht doordat ik al langere tijd een laag energieniveau heb. Daar kon ze wel iets mee gaf ze aan. Ik geloof in een combinatie van de reguliere en alternatieve geneeskunde. En de reguliere geneeskunde kan niet zoveel met moe zijn en een laag energieniveau. Ik was wel erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat Hellen doet en waarom. De behandelingen waren prettig. Hellen is rustig en er was voldoende ruimte voor mijn verhaal en de vraag wat ze nu eigenlijk precies doet. De behandelingen hebben mij zeker geholpen, ik heb meer energie. Wat ze nu precies doet heb ik gezien en hoe dat dan werkt weet ik niet, maar dat is ook niet belangrijk. Het belangrijkste is dat het werkt!......

.......In een periode dat ik het contact en het gevoel met mezelf kwijt was, ben ik bij Hellen terechtgekomen. Wat schoorvoetend in eerste instantie, omdat ik bang was voor het onbekende en het ongrijpbare.

Dankzij Hellen nu weer lekker in mijn vel, met mijn beide benen op de grond, terug bij mijn gevoel.
Hellen is professioneel in wat ze doet, dit in combinatie met haar rust en haar vermogen om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen, maakt haar behandeling echt tot een ervaring!.....


Veel gestelde vragen

Kun je mij wel helpen?

Wanneer je bereid bent om het contact met jezelf te herstellen en te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, kan ik je helpen.
Want ook het verlichten van pijn door magnetiseren of het anders leren, durven en kunnen kijken is helpend om je weer goed in je vel te laten zitten.

Kan dit naast mijn behandeling bij de specialist of in het ziekenhuis.

Zeker kan dit!

De energetische therapie is een aanvulling. Alles gaat in samenspraak. De consulten kunnen helpen bij de genezing of het herstel.

Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en zal ook nooit medicatie of een behandeling afraden.

Wat ik wel doe is zorgen dat je energiesysteem optimaal in staat is om op de behandeling die is ingezet te reageren, wat het herstel of de genezing alleen maar ten goede zal komen.

Kan ik me voorbereiden op een consult?

Als je voor de eerste keer komt zal ik je vragen om een anamneselijst in te vullen. Dit is een vragenlijst waarin je klachten, maar ook je ziektegeschiedenis in staat. Dit scheelt een hoop tijd tijdens de eerste behandeling.

Daarnaast kun je je niet voorbereiden op een consult. Ook niet op vervolgconsulten. De energie doet zijn werk en daar zul jij het resultaat van gaan voelen.


Ik werk volgens;


Wat cliënten ervaren...

.......Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik ging met een rustig gevoel weer weg. Ook heb ik toch weer een extra stukje inzicht meegekregen en tips/tools hoe bewust om te gaan met bepaalde dingen. Erg fijn, dankjewel Hellen!

 

.....Via mijn dochter kwam ik in de praktijk van Hellen. Hoewel mijn eerste gedachte en uitspraak was" ik wil dit niet!" , heb ik de behandeling als heel prettig ervaren. Hellen leerde me mijn energie te gebruiken om mijn emoties en pijn te controleren. Al bij de 3e sessie gaf ze aan dat dit de laatste zou zijn, wat ik erg abrupt maar ook eerlijk vond. Ik heb dus bewust even gewacht met het invullen van het evaluatieformulier om te ontdekken wat er werkelijk gebeurde als ik dit alleen doe. Hoewel ik totaal niet begrijp hoe het werkt geeft me dit wel het gevoel mezelf weer in balans te kunnen brengen. Bedankt Hellen, ik geef mijn ervaring zeker door aan anderen!

Ben je er klaar mee om je somber te voelen? Pak dan nu de regie terug!