Praktijk voor Energetische Therapie

Ik leer je loslaten en vertrouwen

  • Blijf je maar piekeren?
  • Doet je lichaam pijn?
  • Heb je weinig energie?
  • Kun je moeilijk ontspannen?
  • Wordt alles je te veel?

Ik wil je graag laten zien hoe je de controle terug kunt pakken, door je te leren hoe je in contact met zichzelf kunt blijven zodat je volledig in het NU leven en lekker in je vel zit.

Dit kan ik voor je doen;

Ik wil samen met jou op onderzoek uit. 

Ik kijk met je mee in jouw energieveld, door me op jou af te stemmen. Hierdoor kan ik je meer bewust maken van wat er zich afspeelt, zodat de blokkades opgeruimd kunnen worden.

Ondertussen kan ik door te magnetiseren pijn verlichten en ballast verminderen. Je voelt je dan weer lekker in je vel, waardoor het zelfgenezend vermogen dat iedereen heeft zijn werk kan gaan doen.

Ik geloof niet in pleisters plakken, in symptoombestrijding. Je hebt er niks aan wanneer ik alles voor je oplos. Ik ga samen met jou kijken naar een oplossing die blijvend is, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de blokkades waar je last van had verminderen of verdwijnen en jij weer dichter bij jezelf komt. 

Mijn werkwijze tijdens een consult

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Na de kennismaking starten we met een anamnese. We bespreken de levensgeschiedenis, ziektegeschiedenis, klachten en wensen. In het eerste consult eindig ik ook met een korte behandeling. Na het consult ga ik aan de slag met jouw behandelplan, wat we dan in het tweede consult zullen bespreken.

Tijdens vervolgconsulten van 1 uur kan er verdiepend worden gewerkt naar jouw behandeldoelen. Oorzaken worden verder uitgediept en behandelingen worden verder afgestemd op jouw unieke proces.

Het aantal consulten is heel verschillend. Bij langdurige of chronische klachten zijn meer consulten nodig. Bij de 3e of 4e behandeling vindt er een evaluatie plaats.

Via onderstaande knop kun je een afspraak boeken in mijn praktijkagenda. Je klikt de behandeling aan die je wilt, de datum en de tijd aan die jouw uitkomen en die nog vrij zijn in de agenda. Daarna vul je kort wat gegevens in.

Wanneer ik de afspraak bevestigd heb, krijg je een bevestigingsmail van me, en staat de afspraak vast.

Na afloop van het consult stuur ik je een factuur via de mail, die je dan via een overmaking of I-Deal betaling kunt betalen.

Even voorstellen

Mijn naam is Hellen van den Heuvel. Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en woon in het mooie Deurne. 

Ik ben al een hele tijd gefascineerd door de samenwerking van het lichaam met de psyche/intuïtie. Het is mooi om te zien hoe er een wisselwerking is tussen deze twee en hoe het een het ander ziek kan maken, maar ook kan genezen.

Tijdens mijn leven ben ik de nodige hobbels en valkuilen tegengekomen, die deze fascinatie alleen maar groter hebben gemaakt. 

Mijn manier van werken is met rust, beide benen op de grond en een vleugje humor. 

Volg me ook op social media

Podcast

Om te lezen en te inspireren

In mijn blogs beschrijf ik waar ik zelf tegenaan loop, wat ik doe om in balans te blijven. En geef ik je tips en tricks hoe jij meer rust en vertrouwen kunt ervaren. 

Er zijn verschillende categorieën;

Mijn laatst geschreven blogs staan hieronder

Reacties na een aantal behandelingen..