Ontvang gratis inspiratie en hulp voor jouw innerlijke reis

Welkom op deze pagina. Hier vind je een schat aan gratis hulpmiddelen om je innerlijke kracht te ontdekken en balans in je leven te vinden. Neem een kijkje hieronder en ontdek de bronnen die ik met liefde met je deel.

Je kunt hierbij denken aan; Training; je energie afschermen en opladen,  E-book, nieuwsbrief, podcast en blog

Leer hoe je je energie afschermt en weer oplaad

In deze training neem ik je mee door vier essentiële stappen om je energie in balans te brengen, en het beste deel? Het is helemaal gratis!

Ontdek jouw innerlijke kracht: gratis E-book

Mijn E-book, "7 Stappen naar Innerlijke Balans en Vitaliteit," is ontworpen om jou te begeleiden op een reis naar welzijn en innerlijke kracht.

Verdiep je reis: meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang regelmatig waardevolle inzichten, tips en updates rechtstreeks in je inbox. Laat je inspireren om stappen te zetten naar een gebalanceerder en energieker leven

Podcast; Alles mag er Zijn

 Ken je eigen handleiding, je bent het waard! 

Welkom bij "Alles mag er Zijn," mijn persoonlijke reis door het leven. In deze podcast deel ik mijn kijk op de wereld, de uitdagingen die ik tegenkom, en hoe ik ermee omga. Ik neem je mee in mijn gedachten, gevoelens, en ervaringen, met een vleugje nuchterheid en een snufje optimisme.

Energieke blogartikelen voor jou

Leer, groei en ontdek met mijn eigenzinnige blogartikelen.

Mijn blogartikelen zijn een unieke mix van persoonlijke verhalen, mijn eigenwijze kijk op de wereld en natuurlijk, waardevolle informatie en tips om je welzijn een boost te geven. Je zult mijn eigenwijze perspectieven ontdekken op onderwerpen als overprikkeling, besluiteloosheid en hoe we onze energie kunnen herstellen zonder zweverige toestanden. En ja, je krijgt ook concrete tips die je meteen kunt toepassen.

Het krachtveld van magnetiseren

Magnetiseren is een oude en krachtige techniek binnen de energetische therapie. Het draait om het overbrengen van energie van de therapeut naar de cliënt om blokkades op te heffen en het lichaam te helpen zichzelf te genezen. In dit artikel verkennen we de basisprincipes, geschiedenis, technieken en voordelen van magnetiseren.

Lees meer »

Balans in actie; Hoe je een evenwichtige levensstijl bereikt en behoudt.

Net als een huis beginnen we bij de basis, het fundament. Net zoals bij veel dingen is dit niet iets dat je “even” doet. Geloof mij, dat werkt niet. Ik heb het namelijk al geprobeerd. Ik ben nogal van de “dat moet toch kunnen” beweging. Ik vind/vond dat alles in 1 keer en vooral gisteren gedaan moet zijn. Ik ben daar een beetje van terug gekomen.

Lees meer »

Een persoonlijke reflexie

Soms maak je keuzes waarvan je denkt dat het de juiste zijn. Maar later kom je daar weer op terug. Is dat dan wispelturigheid? Of een gebrek aan richting? Kun je terug komen op een keuze?? Of is dat juist wat ons menselijk maakt?

Lees meer »

De kracht van het elektromagnetische veld (EMF) in ons lichaam**

In ons dagelijks leven komen we vaak in aanraking met het begrip elektromagnetische velden (EMF), vooral in de context van technologie en elektronische apparaten. Maar wat veel mensen niet realiseren, is dat ons lichaam zelf ook een complex en fascinerend EMF produceert. Dit EMF is het resultaat van de elektrische activiteit van onze cellen en organen en speelt een cruciale rol in tal van fysiologische processen. In dit artikel zal ik een duidelijk en begrijpelijk overzicht geven van hoe het EMF in ons lichaam werkt.

Lees meer »