Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Ontvang gratis inspiratie en hulp voor jouw innerlijke reis

Welkom op deze pagina. Hier vind je een schat aan gratis hulpmiddelen om je innerlijke kracht te ontdekken en balans in je leven te vinden. Neem een kijkje hieronder en ontdek de bronnen die ik met liefde met je deel.

Je kunt hierbij denken aan; Training; je energie afschermen en opladen,  E-book, nieuwsbrief, podcast en blog

Leer hoe je je energie afschermt en weer oplaad

In deze training neem ik je mee door vier essentiële stappen om je energie in balans te brengen, en het beste deel? Het is helemaal gratis!

Ontdek jouw innerlijke kracht: gratis E-book

Mijn E-book, "7 Stappen naar Innerlijke Balans en Vitaliteit," is ontworpen om jou te begeleiden op een reis naar welzijn en innerlijke kracht.

Verdiep je reis: meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang regelmatig waardevolle inzichten, tips en updates rechtstreeks in je inbox. Laat je inspireren om stappen te zetten naar een gebalanceerder en energieker leven

Podcast; Alles mag er Zijn

 Ken je eigen handleiding, je bent het waard! 

Welkom bij "Alles mag er Zijn," mijn persoonlijke reis door het leven. In deze podcast deel ik mijn kijk op de wereld, de uitdagingen die ik tegenkom, en hoe ik ermee omga. Ik neem je mee in mijn gedachten, gevoelens, en ervaringen, met een vleugje nuchterheid en een snufje optimisme.

Energieke blogartikelen voor jou

Leer, groei en ontdek met mijn eigenzinnige blogartikelen.

Mijn blogartikelen zijn een unieke mix van persoonlijke verhalen, mijn eigenwijze kijk op de wereld en natuurlijk, waardevolle informatie en tips om je welzijn een boost te geven. Je zult mijn eigenwijze perspectieven ontdekken op onderwerpen als overprikkeling, besluiteloosheid en hoe we onze energie kunnen herstellen zonder zweverige toestanden. En ja, je krijgt ook concrete tips die je meteen kunt toepassen.

De kracht van het elektromagnetische veld (EMF) in ons lichaam**

In ons dagelijks leven komen we vaak in aanraking met het begrip elektromagnetische velden (EMF), vooral in de context van technologie en elektronische apparaten. Maar wat veel mensen niet realiseren, is dat ons lichaam zelf ook een complex en fascinerend EMF produceert. Dit EMF is het resultaat van de elektrische activiteit van onze cellen en organen en speelt een cruciale rol in tal van fysiologische processen. In dit artikel zal ik een duidelijk en begrijpelijk overzicht geven van hoe het EMF in ons lichaam werkt.

Lees meer »

Blijf op koers: Je gids voor grenzen en zelfzorg

Welkom terug, lieve lezers! Vandaag nemen we een duik in een onderwerp dat cruciaal is voor innerlijke harmonie en vitaliteit: het behouden van grenzen en het praktiseren van zelfzorg. In onze drukke levens is het soms een uitdaging om onze innerlijke kompasnaald op de juiste koers te houden. Maar vrees niet, want we gaan samen ontdekken hoe je op koers kunt blijven in deze hectische wereld.

Lees meer »

Mabon: Jouw weg naar balans en herstel tijdens de Keltische Herfstequinox

De herfst is een tijd van verandering. De dagen worden korter, de bladeren veranderen van kleur en de natuur maakt zich klaar voor de winter. In de Keltische traditie noemen ze dit Mabon, de herfstequinox. Laten we deze fascinerende Keltische viering eens nader bekijken en ontdekken hoe het de balans en harmonie in ons eigen hectische leven weerspiegelt.

Lees meer »

Terug in balans: Een dansje met je zenuwstelsel en bijnieren

Heb je je ooit afgevraagd hoe we in godsnaam balans moeten vinden in deze draaiende, hectische wereld? Nou, laat me je voorstellen aan de dynamische duo's die een cruciale rol spelen in deze delicate dans: je zenuwstelsel en je bijnieren. We gaan dieper graven in hoe deze systemen werken en hoe je ze kunt ondersteunen om wat evenwicht in je leven te brengen.

Lees meer »

"In je element blijven: De magie van Aarden voor een Evenwichtig Leven"

Hey daar, jij, ja jij! Ooit het gevoel gehad dat je zweeft tussen de wolken van je gedachten? Nou, ik zeg je, je bent niet alleen. Ik heb dat ook gehad en laten we eerlijk zijn, het kan verwarrend zijn. Maar vrees niet, want ik heb iets ontdekt dat een wereld van verschil heeft gemaakt - aarden. En laten we het hebben over hoe dit niet alleen een zweverige term is, maar een krachtige sleutel tot stabiliteit en evenwicht in dit gekke, moderne leven.

Lees meer »